Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marjorie estiano Songtekst: partes de você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marjorie estiano - partes de você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van partes de você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marjorie estiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marjorie estiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals partes de você .

Origineel

Uma parte de você está em prantos,. Uma parte de você comemorando.. É de lua, é de maré,. Me quer bem e mal me quer. E meu coração perdido te esperando.. Uma parte de você me vê distante,. Uma parte bem de perto e ofegante,. Pelo sim e pelo não,. Eu insisto na fração. Do segundo que me quis por um instante.. [refrão]. Te quero tanto, já não dá mais pra controlar,. Eu quero tanto, cada metade de você. Quem sabe quando, um dia, um beijo, algum desejo despertar,. Um pedaço desse amor que está faltando.. Uma parte de você está em prantos,. Uma parte de você comemorando,. Pelo sim e pelo não,. Eu insisto na fração,. Do segundo que me quis por um instante.. [refrão]

 

Vertaling

Een deel van je huilt. Een deel van je viert... Het is de maan, het is het getij. Je wilt me goed en je wilt me slecht. En mijn verloren hart wacht op jou... Een deel van je ziet me ver weg... Een deel van je ziet me dichtbij en hijgend... Voor ja en voor nee. Ik sta op de breuk. Van de tweede keer dat je me wilde voor een moment... [refrein]. Ik wil je zo graag, ik kan het niet meer beheersen. Ik wil zo veel, elke helft van jou. Wie weet wanneer, op een dag, een kus, een verlangen ontwaakt. Een stukje van deze liefde dat ontbreekt... Een deel van je huilt. Een deel van je viert... Voor ja en nee... Ik sta erop dat de fractie... Van de tweede die me voor een ogenblik wilde... [refrein]