Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mark jay flanders Songtekst: 10,000 horses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mark jay flanders - 10,000 horses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 10,000 horses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mark jay flanders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mark jay flanders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 10,000 horses .

Origineel

Feels like the same today 10,000 horses drag me down Seems like the same you say 10,000 voices crying out You put on yourself, you'll see there's nothing left at all 10,000 fingers dragging me down down down Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down What I feel and what I know It's all about to change Seems like the same your ways of moving on 10,000 lies, you're washing your hands of everything else So put on yourself you'll see There's nothing left at all 10,000 stares they're bringing me down down down Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down What I feel and what I know Oh it feels like the strain That everybody's giving to me Won't let my hands get tied I'm gonna ride it all out Never gonna slow down this time It's all about to change Change from the past for knowledge tomorrow Carries me on my way I feel you pressing These words left unspoken Change for the sake, change for the sake of change Seems like the same you say 10,000 cracks you're walking on Fells like the same to say 10,000 voices calling on You put on yourself You'll see there's nothing left at all But 10,000 horses bringing me down down down Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down What I feel and what I know Oh it feels like the strain That everybody's giving to me Won't let my hands get tied I'm gonna ride it all out Never gonna slow down this time It's all about to change

 

Vertaling

Het voelt als hetzelfde vandaag 10.000 paarden slepen me naar beneden Lijkt hetzelfde zeg je 10.000 stemmen schreeuwen het uit Als je op jezelf let, zul je zien dat er helemaal niets meer is 10.000 vingers slepen me omlaag omlaag omlaag Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down Wat ik voel en wat ik weet It's all about to change Het lijkt erop dat jouw manieren om verder te gaan hetzelfde zijn 10.000 leugens, je wast je handen van al het andere Dus trek jezelf aan, je zult zien Er is helemaal niets meer over 10.000 blikken ze brengen me naar beneden naar beneden Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down Wat ik voel en wat ik weet Oh het voelt als de spanning That everybody's giving to me Won't let my hands get tied I'm gonna ride it all out Never gonna slow down this time It's all about to change Verandering van het verleden voor kennis morgen Draagt me op mijn weg I feel you pressing Deze woorden blijven onuitgesproken Verandering omwille van de verandering, verandering omwille van de verandering Lijkt hetzelfde wat je zegt 10.000 scheuren waar je op loopt Voelt als hetzelfde om te zeggen 10.000 stemmen roepen op Je zet op jezelf Je zult zien dat er helemaal niets meer over is Maar 10.000 paarden brengen me naar beneden naar beneden Never want to slow down I keep rollin' on Never want to slow down Wat ik voel en wat ik weet Oh it feels like the strain That everybody's giving to me Won't let my hands get tied I'm gonna ride it all out Never gonna slow down this time It's all about to change