Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mark kozelek Songtekst: love at first feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mark kozelek - love at first feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love at first feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mark kozelek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mark kozelek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love at first feel .

Origineel

I didn't know where you came from And I didn't know your name And if you were legal tender Well, I'd spent you just the same I didn't know it could happen to me Love in the third degree It was love at first feel It was love at first feel It was love at first feel, it was love at first feel It was love at first feel They told me it was disgusting They told me it was a sin Every night at your front door I'd smile when you let me in Now it's you and me baby In your house all alone Better make things happen Before your mum and dad get home It was love at first feel It was love at first feel It was love at first feel, it was love at first feel It was love at first feel

 

Vertaling

Ik wist niet waar je vandaan kwam En ik wist je naam niet En als je een wettig betaalmiddel was Wel, ik zou je toch uitgeven Ik wist niet dat het mij kon overkomen Liefde in de derde graad Het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel, het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel Ze zeiden me dat het walgelijk was Ze zeiden dat het een zonde was Elke avond aan je voordeur Lachte ik als je me binnenliet Nu is het jij en ik baby In je huis helemaal alleen Je kunt maar beter dingen laten gebeuren Voordat je vader en moeder thuiskomen Het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel, het was liefde op het eerste gevoel Het was liefde op het eerste gevoel