Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mark lanegan Songtekst: little sadie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mark lanegan - little sadie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little sadie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mark lanegan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mark lanegan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little sadie .

Origineel

Went out last night, take a little round Met little Sadie and I blowed her down Then I run right home and went to bed With a forty-four smokeless under my head The girls all heard little Sadie was dead They went home to be ragged in red Come a slippin' and a slidin' down the street In their loose mother hubbards and their stocking feet Well I began to think what a deed I'd done Grabbed my hat and I started to run I made a good run just a little too slow And they overtook me in Jericho Standing on the corner reading a bill Up stepped the sheriff of Thomasville Said young man is your name Lee Brown? Remember the night you blowed Sadie down? Yes I said my name is Lee I murdered little Sadie in a first degree First degree and a second degree If ya got any papers, read 'em to me Took me downtown, dressed me in black Put me on a train and send me back Didn't have no one to go on my bail Throw me back in the county jail Judge and the jury took their stand Judge had the papers in his hand Forty-one days and forty-one nights Forty-one years just to wear them stripes

 

Vertaling

Gisteravond uit geweest, een klein rondje gemaakt. Ontmoette kleine Sadie en ik blies haar neer Toen ben ik naar huis gerend en naar bed gegaan Met een vierenveertig rookvrij onder mijn hoofd De meisjes hoorden allemaal dat kleine Sadie dood was Ze gingen naar huis om rood aangelopen te worden Ze kwamen glibberend en glijdend over straat In hun losse moederhubbards en hun kousenvoeten Well I began to think what a daad I'd done Pakte mijn hoed en begon te rennen. Ik rende goed, maar een beetje te langzaam En ze overvielen me in Jericho Standing on the corner reading a bill Stond de sheriff van Thomasville op. Hij zei, jongeman, is jouw naam Lee Brown? Herinner je je de nacht dat je Sadie omver blies? Ja ik zei mijn naam is Lee Ik heb kleine Sadie vermoord in de eerste graad Eerste graad en een tweede graad Als je papieren hebt, lees ze dan aan me voor. Nam me mee naar de stad, kleedde me in het zwart Zette me op een trein en stuurde me terug. Ik had niemand om op borgtocht vrij te komen. Gooide me terug in de gevangenis. De rechter en de jury gingen staan. De rechter had de papieren in zijn hand. Eenenveertig dagen en eenenveertig nachten Eenenveertig jaar om die strepen te dragen