Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mark lanegan Songtekst: low

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mark lanegan - low ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van low? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mark lanegan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mark lanegan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals low .

Origineel

Love with my will Love just what I can Blood, it's all there is In times of trial and loneliness Too dark for finding my ground And trees shiver and sway If you ever seen something go down To keep in mind all of your days Lord you know where I been And you know why I came Look, I'm all done in Pray don't send me back again Tell her I wanted to say goodbye Before the light was dead and gone Tell her I didn't want to lie Left here well enough alone Lord you know where I been And only you know why I came Blood, it's all there is Pray don't send me back again If I stayed away too long Many times I lost my way If you ever been skeleton low If you ever heard somebody say Baby, baby Don't you know about love

 

Vertaling

Liefde met mijn wil Hou alleen van wat ik kan Bloed, het is alles wat er is In tijden van beproeving en eenzaamheid Te donker om mijn grond te vinden En bomen rillen en zwaaien Als je ooit iets hebt zien neergaan Om in gedachten te houden al je dagen Heer u weet waar ik geweest ben En je weet waarom ik kwam Kijk, ik ben er helemaal klaar mee Bid dat je me niet weer terugstuurt Zeg haar dat ik afscheid wilde nemen Voordat het licht dood en verdwenen was Zeg haar dat ik niet wilde liegen Hier goed genoeg alleen gelaten Heer u weet waar ik geweest ben En alleen U weet waarom ik kwam Bloed, dat is alles wat er is. Bid dat je me niet weer terugstuurt Als ik te lang weg bleef Vele malen ben ik mijn weg kwijtgeraakt Als je ooit een laag skelet hebt gehad Als je ooit iemand hebt horen zeggen Schatje, schatje Don't you know about love