Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mark mckinney Songtekst: addicted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mark mckinney - addicted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van addicted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mark mckinney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mark mckinney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals addicted .

Origineel

I wake up in the morning and it's on my mind You know it's there morning, noon, and night And it makes me feel like nothing else Yeah it makes me feel just right You know I'm jonesin' for another fix Yeah you know I need it bad, cause the stuff your giving Well it keeps me living, it's the best I've ever had I thing I might be addicted And I ain't talking drugs, alcohol, or cigarettes, oh no I think I might be addicted, Well it's your love that's driving me mad And I'll drink to that The look in your eyes, and the taste of your lips It's like a dam fine bottle of wine And your arms around me, well it warms me up Like a shot of tequila and lime Well I can say no to getting drunk or stoned But I can't resist your kiss Well I won't lie it just gets me high I ain't ever had nothing like this I thing I might be addicted, And I ain't talking drugs, alcohol, or cigarettes, oh no I think I might be addicted, It's your love that's driving me mad, And I need it bad, Call me a junkie, cause I just can't get enough I guess that somethings, just get in your blood Thank God for me, that it is your love I think I might be addicted And I ain't talking drugs, alcohol, or cigarettes, oh no I think I might be addicted, it's your love that's driving me mad I thing I might be addicted And I ain't talking drugs, alcohol, or cigarettes, oh no I think I might be addicted, it's your love that's driving me mad, And I'll drink to that

 

Vertaling

Ik word 's morgens wakker en ik denk er aan Je weet dat het er is 's morgens, 's middags en 's avonds And it makes me feel like nothing else Yeah it makes me feel just right You know I'm jonesin' for another fix Yeah you know I need it bad, cause the stuff you giving Nou, het houdt me in leven, het is het beste dat ik ooit heb gehad Ik denk dat ik verslaafd ben En ik heb het niet over drugs, alcohol, of sigaretten, oh nee Ik denk dat ik verslaafd zou kunnen zijn, Wel, het is jouw liefde die me gek maakt En daar drink ik op De blik in je ogen, en de smaak van je lippen Het is als een verdomd goede fles wijn En je armen om me heen, dat verwarmt me Like a shot of tequila and lime Well I can say no to getting drunk or stoned Maar ik kan je kus niet weerstaan Ik zal niet liegen, het maakt me high Ik heb nog nooit zoiets gehad Ik denk dat ik verslaafd ben, En ik heb het niet over drugs, alcohol, of sigaretten, oh nee Ik denk dat ik verslaafd zou kunnen zijn, Het is jouw liefde die me gek maakt, En ik heb het hard nodig, Noem me een junkie, want ik kan er niet genoeg van krijgen Ik denk dat sommige dingen, gewoon in je bloed zitten Dank God voor mij, dat het jouw liefde is I think I might be addicted En ik heb het niet over drugs, alcohol, of sigaretten, oh nee Ik denk dat ik verslaafd zou kunnen zijn, het is uw liefde die me gek maakt Ik denk dat ik verslaafd zou kunnen zijn En ik heb het niet over drugs, alcohol of sigaretten, oh nee Ik denk dat ik verslaafd zou kunnen zijn, het is jouw liefde die me gek maakt, En daar drink ik op