Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: markao e xexeu Songtekst: êh cachaceiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: markao e xexeu - êh cachaceiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van êh cachaceiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van markao e xexeu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van markao e xexeu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals êh cachaceiro .

Origineel

Já é de manhã eu acordo uma sede lascada. eu vou lá pro boteco. Eu chego lá, a rapaziada já ta me esperando,. vem cá e dá um teco. Eu fico lá a tarde inteirinha, jogando sinuca só pra variar. Aí vem toda mulecada lá da minha rua e começa a gritar. ÊÊh Cachaceiro....ÊÊh Cachaceiro. Eu já disse que eu não sou o Cachaceiro. O Cachaceiro é quem fabrica eu só sou consumidor. Já é de madrugada o boteco quer fechar e eu fico ali só tomando. Bebo a saideira e vou lá pra casa, to bão,. vou com as perna trançando. Mas quando eu chego lá em casa. Já não tem conversa e começa o pampeiro. Eu fujo da muié gritando com a cinta na mão. Venha cá seu Fulero. ÊÊh Cachaceiro....ÊÊh Cachaceiro. Eu já disse que eu não sou o Cachaceiro. O Cachaceiro é quem fabrica eu só sou consumidor

 

Vertaling

Het is al ochtend en ik word dorstig wakker. Ik ga naar de bar. Ik kom daar aan, de jongens wachten al op me,. kom hier en geef me wat te drinken. Ik blijf daar de hele middag, pool spelen voor de verandering. Dan komen alle kinderen uit mijn straat en beginnen te schreeuwen. Cachaceiro....Êh Cachaceiro. Ik zei toch dat ik niet de Cachaceiro ben. Ik ben maar een consument. Het is ochtend en de bar wil sluiten en ik sta daar maar wat te drinken. Ik drink het laatste drankje en ga naar huis, ik ben in orde, ik ga met gevlochten benen. Maar als ik thuis kom. Er wordt niet meer gepraat en de pampeiro begint. Ik ren weg van de schreeuwende vrouw met een riem in mijn hand. Kom hier, Mr. Fulero. Cachaceiro....Êh Cachaceiro. Ik zei het je, ik ben niet de Cachaceiro. Ik ben maar een consument.