Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marlene Songtekst: se é pecado sambar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marlene - se é pecado sambar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se é pecado sambar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marlene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marlene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se é pecado sambar .

Origineel

Se é pecado sambar. A Deus eu peço perdão. Eu não posso evitar. A tentação. Se um samba dolente. Que mexe com a gente. Fazendo endoidecer. É um tal de me pega, me solta. Me deixa sambar até morrer. (bis). Só o samba é culpado. De eu abandonar meu lar. Se sambar é pecado. Deus queira me perdoar

 

Vertaling

Als het een zonde is om te samba'en. God, ik vraag vergeving. Ik kan het niet helpen. De verleiding. Als een samba dolente. Dat ontroert ons. Fazendo insidecer. Het is als vang me, laat me gaan. Laat me samba dansen tot ik sterf. (toegift). Alleen Samba is schuldig Dat ik mijn huis verliet. Als sambar een zonde is. Moge God me vergeven