Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marlon e maicon Songtekst: amor perfeito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marlon e maicon - amor perfeito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor perfeito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marlon e maicon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marlon e maicon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor perfeito .

Origineel

fecho os olhos, pra não ver passar o tempo. Sinto falta de você. Anjo bom, amor perfeito no meu peito.... Sem você não sei viver... Então vem... Que eu conto os dias, conto as horas pra te ver... E eu não consigo te esquecer. Cada minuto é muito tempo sem você,. Sem você.... Os minutos vão passando lentamente.... Não tem hora pra chegar.... Até quando, te querendo te amando. Coração quer te encontrar.... Então vem.... Que nos meus braços esse amor é uma canção. E eu não consigo te esquecer. Cada minuto é muito tempo sem você,. Sem você.... Eu não vou saber me acostumar.... Sem suas mãos pra me acalmar.... Sem seu olhar pra me entender.... Sem seu carinho amor sem você!. Vem me tirar da solidão. Fazer feliz, meu coração. Já não importa quem errou. O que passou, passou então vem !. Que eu conto os dias conto as horas pra te ver. E eu não consigo te esquecer. Cada minuto é muito tempo sem você, sem você.... Eu não vou saber me acostumar.... Sem suas mãos pra me acalmar.... Sem seu olhar pra me entender.... Sem seu carinho amor sem você!. Vem me tirar da solidão. Fazer feliz, meu coração. Já não importa quem errou. O que passou, passou então vem !. Fecho os olhos pra não ver passar o tempo...

 

Vertaling

Ik sluit mijn ogen, om de tijd niet te zien verstrijken. Ik mis je. Goede engel, perfecte liefde in mijn borst .... Zonder jou weet ik niet hoe ik moet leven... Dus kom... Ik tel de dagen, ik tel de uren om je te zien En ik kan jou niet vergeten. Elke minuut is een lange tijd zonder jou Zonder jou.... De minuten gaan langzaam voorbij.... There's no time to come.... Tot wanneer, wil ik dat je van je houdt. Het hart wil je vinden.... Kom dan .... Dat in mijn armen deze liefde een lied is. En ik kan je niet vergeten. Elke minuut is te lang zonder jou. Zonder jou.... Ik zal niet weten hoe ik eraan moet wennen.... Zonder je handen om me te kalmeren... Zonder je ogen om me te begrijpen.... Zonder jouw liefdevolle zorg, zonder jou. Kom me uit de eenzaamheid halen. Maak mijn hart gelukkig. Het maakt niet meer uit wie zich vergist heeft. Wat voorbij is, is voorbij. Kom op! Ik tel de dagen, ik tel de uren om je te zien. En ik kan jou niet vergeten. Elke minuut is een lange tijd zonder jou, zonder jou .... Ik zal niet weten hoe ik eraan moet wennen.... Zonder je handen om me te kalmeren... Zonder je ogen om me te begrijpen.... Zonder jouw liefdevolle zorg, zonder jou. Kom me uit de eenzaamheid halen. Maak mijn hart gelukkig. Het maakt niet meer uit wie zich vergist heeft. Wat voorbij is, is voorbij, dus kom op! Ik sluit mijn ogen om de tijd niet te zien verstrijken...