Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marlon e maicon Songtekst: chama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marlon e maicon - chama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marlon e maicon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marlon e maicon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chama .

Origineel

Depois que te perdi. Aí que eu percebi. Que a vida não tem graça sem você. Tranquei meu coração. Briguei com a solidão. Tentando achar um jeito de entender. Na verdade eu não sabia. O que tinha em minhas mãos. Tudo que eu mais queria. É ter de novo essa paixão. Chama. Me chama quando precisar. Chama. Que eu vou correndo te abraçar. Quando o brilho da estrela no céu avisar. Sou eu aqui pedindo pra você voltar

 

Vertaling

Nadat ik je kwijt was. Toen realiseerde ik me. Dat het leven niet leuk is zonder jou. Ik sloot mijn hart op. Ik vocht met eenzaamheid Ik probeer een manier te vinden om te begrijpen Ik wist het niet echt. Wat ik in mijn handen had Alles wat ik meer wilde dan wat dan ook Is om die passie weer te hebben. Bel me. Bel me als je me nodig hebt. Bel me. Ik kom aanrennen om je te omhelzen. Als de helderheid van de ster aan de hemel waarschuwt. Ik ben hier om je te vragen terug te komen