Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marlon e maicon Songtekst: sempre amei você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marlon e maicon - sempre amei você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sempre amei você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marlon e maicon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marlon e maicon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sempre amei você .

Origineel

(DECLAMANDO). - Amor,aonde quer que eu vá,. aonde quer que você esteja. sempre estará comigo no meu pensamento,. porque nunca,nem sequer por um segundo. eu deixei de te amar,. e é pra você essa canção.. . Diga que você mentiu. e que você brincou. que ainda me ama. e sempre me amou. que pediu um tempo. só pra ver meu jeito.. Diga que não é verdade. que já tá doendo. que só de lembrar. eu já estou morrendo. vou fazer de tudo. pra não te perder.. Perder você pra mim é triste. é não ter mais razão para viver. perder você é como acabar o mundo. Deus,como eu amo você.. Vem,diz pra mim que ainda me quer. que vou sempre o seu homem. e você minha mulher. Vem,diz que nunca me esqueceu. o culpado não foi eu. porque eu sempre amei você.. . (DECLAMANDO). - Pai,aonde quer que a gente vá,. por onde quer que você esteja. sempre estarás em nosso pensamento,. porque nunca,nem se quer por um segundo. deixaremos de te amar,leve-a com você. essa canção,Pai!

 

Vertaling

(DECLAMING). - Liefde, waar ik ook ga, waar je ook bent, je zult altijd bij me zijn in mijn gedachten, want ik ben nooit, zelfs niet voor een seconde, gestopt met van je te houden, en dit lied is voor jou. Zeg dat je loog... en dat je me voor de gek hield... dat je nog steeds van me houdt... en altijd van me gehouden hebt... dat je een pauze nam... alleen om mijn weg te zien... Zeg me dat het niet waar is. Het doet nu al pijn. Herinner het je. Ik ga dood. Ik doe alles om je niet te verliezen. Jou verliezen is triest voor mij. Ik heb geen reden om te leven. Jou verliezen is als het einde van de wereld. God, wat hou ik van je... Kom, zeg me dat je me nog steeds wilt. Dat ik altijd je man zal zijn. En jij mijn vrouw. Kom, zeg dat je me nooit vergeten bent. Het was mijn schuld niet. Omdat ik altijd van je gehouden heb... (DECLAMING). - Vader, waar we ook gaan, waar U ook bent, U zult altijd in onze gedachten zijn, want we zullen nooit, zelfs niet voor een seconde, ophouden van U te houden. Neem dit lied met U mee, Vader!