Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marmozets Songtekst: like a battery

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marmozets - like a battery ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like a battery? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marmozets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marmozets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like a battery .

Origineel

The kids in the street They all know what to do They're used to it Like it ain't nothing new One day they're gonna run your country too Baffled by your living conditions How we left them like this beats me please listen I don't want a feud It's rude It's rude It's you I live outside two tower blocks Filled with people who ran out of luck But they still get by It drains me like a battery We settled for simplicity But we all get by Taking it all (x2) Taking it all from me Can't you see Can you see they're struggling Don't you know they need a break too Don't look at me like I know what to do I'm used to it like it ain't nothing new Karma's gonna find its way back to you I live outside two tower blocks Filled with people who ran out of luck But they still get by It drains me like a battery We settled for simplicity But we all get All get high I live outside two tower blocks Filled with people who ran out of luck But they still get by It drains me like a battery We settled for simplicity But we all get by It drains me like a battery We settled for simplicity But we all get by

 

Vertaling

De kinderen in de straat Ze weten allemaal wat ze moeten doen Ze zijn er aan gewend Alsof het niets nieuws is Op een dag zullen ze ook jullie land regeren. Verbijsterd door jullie leefomstandigheden Hoe we ze zo hebben kunnen achterlaten snap ik niet, luister alsjeblieft. Ik wil geen vete. Dat is onbeleefd. Het is onbeleefd. Jij bent het. Ik woon buiten twee torenflats. Gevuld met mensen die geen geluk meer hebben Maar ze redden het nog steeds Het put me uit als een batterij We hebben ons tevreden gesteld met eenvoud Maar we worden allemaal by We nemen het allemaal (x2) Taking it all from me Can't you see Can you see they're struggling Weet je niet dat zij ook een pauze nodig hebben Kijk niet naar mij alsof ik weet wat ik moet doen. Ik ben er aan gewend alsof het niets nieuws is. Karma zal zijn weg terug naar jou vinden. Ik woon buiten twee torenflats Gevuld met mensen die geen geluk meer hebben. Maar ze redden het nog steeds. Het put me uit als een batterij We hebben genoegen genomen met eenvoud But we all get Allemaal high Ik woon buiten twee torenflats Gevuld met mensen die geen geluk meer hebben Maar ze redden het nog steeds Het put me uit als een batterij We namen genoegen met eenvoud Maar we redden het allemaal Het put me uit als een batterij We namen genoegen met eenvoud But we all get by