Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maroon 5 Songtekst: i shall be released

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maroon 5 - i shall be released ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i shall be released? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maroon 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maroon 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i shall be released .

Origineel

They say everything can be replaced. Yet every distance is not near. So I'll remember every face. Of every man who put me here. I see my light come shining. From the west unto the east. Any day now, any day now. I shall be released. They say every man needs protection. They say every man must fall. Yet I swear I see my reflection. Some place so high above this wall. I see my light come shining. From the west unto the east. Any day now, any day now. I shall be released. Standing next to me in this lonely crowd. Is a man who swears he's not to blame. All day long, I hear him shout so loud. Crying out that he was framed. I see my light come shining. From the west unto the east. Any day now, any day now. I shall be released

 

Vertaling

Ze zeggen dat alles kan worden vervangen. Maar elke afstand is niet dichtbij. Dus ik zal me elk gezicht herinneren. Van elke man die me hier zette. Ik zie mijn licht schijnen. Van het westen naar het oosten. Elke dag nu, elke dag nu. zal ik vrijgelaten worden. Ze zeggen dat elke man bescherming nodig heeft. Ze zeggen dat elke man moet vallen. Toch zweer ik dat ik mijn spiegelbeeld zie. Ergens zo hoog boven deze muur. Ik zie mijn licht schijnen. Van het westen naar het oosten. Elke dag nu, elke dag nu. zal ik vrijgelaten worden. Staande naast mij in deze eenzame menigte. Is een man die zweert dat het zijn schuld niet is. De hele dag, hoor ik hem zo hard schreeuwen. Schreeuwend dat hij erin geluisd is. Ik zie mijn licht schijnen. Van het westen naar het oosten. Elke dag nu, elke dag nu. Ik zal worden vrijgelaten