Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maroon 5 Songtekst: let's stay together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maroon 5 - let's stay together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let's stay together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maroon 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maroon 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let's stay together .

Origineel

I, I'm so in love with you. Whatever you want to do is all right with me. 'Cause you make me feel so brand new. And I want to spend my life with you. Let me say that since, alright, since we've been together. Loving you forever is what I need. Oh let me be the one you come running to. I'll never be untrue. Oh let's, let's stay together. Lovin' you whether, whether. Times are good or bad, happy or sad, alright, oh yeah. Whether times are good or bad, happy or sad. Oh tell me why, why, why, why, why, why. Why people break up, turn around and make up. I can't see, you never, never, never do that to me. You better not do, staying around you is all I. All these eyes will ever see. Why won't you say that me, everybody says. That let's, let's stay together. Lovin' you whether, whether. Times are good or bad, happy or sad. Everybody says, "Let's, let's stay together. I'll keep on lovin' you whether, whether. Times are, oh times are good or times are bad. Whether, whether good or bad, happy or sad. Oh yeah, oh yeah, oh yeah

 

Vertaling

Ik, ik ben zo verliefd op je. Wat je ook wil doen, ik vind het goed. Want door jou voel ik me zo gloednieuw. En ik wil mijn leven met jou delen. Laat me zeggen dat sinds, oke, sinds we samen zijn. Voor altijd van je houden is wat ik nodig heb. Oh laat mij degene zijn waar je naar toe komt rennen. Ik zal nooit onwaar zijn. Oh laten we, laten we bij elkaar blijven. Lovin' you whether, whether. Tijden zijn goed of slecht, gelukkig of verdrietig, alright, oh yeah. Of de tijden nu goed of slecht zijn, gelukkig of verdrietig. Oh vertel me waarom, waarom, waarom, waarom, waarom, waarom. Waarom mensen uit elkaar gaan, zich omdraaien en het weer goed maken. Ik kan het niet zien, je nooit, nooit, nooit dat doen om mij. Je kunt beter niet doen, om je heen blijven is alles wat ik. Alles wat deze ogen ooit zullen zien. Waarom zeg je niet dat ik, iedereen zegt. Dat laten we, laten we bij elkaar blijven. Lovin' you whether, whether. Tijden zijn goed of slecht, gelukkig of verdrietig. Iedereen zegt, "Let's, let's stay together. Ik blijf van je houden, of, of. Tijden zijn, oh tijden zijn goed of tijden zijn slecht. Of, of goed of slecht, gelukkig of verdrietig. Oh yeah, oh yeah, oh yeah