Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maroon 5 Songtekst: love somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maroon 5 - love somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maroon 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maroon 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love somebody .

Origineel

I know your insides are feeling so hollow And it's a hard pill for you to swallow, yeah But if I fall for you, I'll never recover If I fall for you, I'll never be the same I really wanna love somebody I really wanna dance the night away I know we're only half way there But you can take me all the way, if you take me all the way I really wanna touch somebody I think about you every single day I know we're only half way there But you can take me all the way, you can take me all the way You're such a hard act for me to follow Love me today don't leave me tomorrow, yeah But if I fall for you, I'll never recover If I fall for you, I'll never be the same I really wanna love somebody I really wanna dance the night away I know we're only half way there But take me all the way, if you can take me all the way I really wanna touch somebody I think about you every single day I know we're only half way there But you can take me all the way, if you can take me all the way Oh, oh, oh, oh oh oh Oh, oh, oh, oh oh oh I don't know where to start, I'm just a little lost I wanna feel like we're never gonna ever stop I don't know what to do, I'm right in front of you Asking you to stay, you should stay, stay with me tonight, yeah I really wanna love somebody I really wanna dance the night away I know we're only half way there But take me all the way, if you can take me all the way I really wanna touch somebody I think about you every single day I know we're only half way there But take me all the way, if you can take me all the way Oh, oh, oh, oh oh oh Oh, oh, oh, oh oh oh Take me all the way, if you take me all the way yeah

 

Vertaling

Ik weet dat je binnenste zo hol aanvoelt En het is een harde pil voor je om te slikken, ja Maar als ik voor je val, zal ik nooit herstellen Als ik voor jou val, zal ik nooit meer dezelfde zijn Ik wil echt van iemand houden I really wanna dance the night away Ik weet dat we nog maar halverwege zijn Maar je kunt me helemaal meenemen, als je me helemaal meeneemt Ik wil echt iemand aanraken Ik denk elke dag aan je I know we're only half way there Maar je kunt me helemaal nemen, je kunt me helemaal nemen Je bent zo moeilijk voor mij om te volgen Hou vandaag van me, verlaat me morgen niet, ja Maar als ik voor je val, zal ik nooit herstellen Als ik voor je val, zal ik nooit meer dezelfde zijn Ik wil echt van iemand houden I really wanna dance the night away I know we're only half way there Maar neem me helemaal mee, als je me helemaal mee kunt nemen Ik wil echt iemand aanraken Ik denk elke dag aan je I know we're only half way there But you can take me all the way, if you can take me all the way Oh, oh, oh, oh oh oh Oh, oh, oh, oh oh oh Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik ben een beetje verdwaald I wanna feel like we're never gonna ever stop I don't know what to do, I'm right in front of you asking you to stay, you should stay, stay with me tonight, yeah I really wanna love somebody I really wanna dance the night away I know we're only half way there But take me all the way, if you can take me all the way Ik wil echt iemand aanraken Ik denk elke dag aan je I know we're only half way there But take me all the way, if you can take me all the way Oh, oh, oh, oh oh oh Oh, oh, oh, oh oh oh Take me all the way, if you take me all the way yeah