Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maroon 5 Songtekst: until you’re over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maroon 5 - until you’re over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van until you’re over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maroon 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maroon 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals until you’re over me .

Origineel

[Verse 1] This relationship is over Though my stomach still hurts And now I'm gonna live alone Why is the pain much worse? You're so much better without makeup Why would you hide your face? Don't want to spend the night and wake up Realize I've made a big mistake [Chorus] I cannot refuse your eyes Please don't look at me tonight My heart beats fast I know you're there And I pretend like I don't care It hurts so bad to know the truth But I am still in love with you [Verse 2] I never meant to keep you waiting And now your food is getting cold I keep denying I'm in love with you My routine is getting old And now you stand in front of the table And say you never look back Your super stupid when you're angry You only wake up sad [Chorus] I cannot refuse your eyes Please don't look at me tonight My heart beats fast I know you're there And I pretend like I don't care It hurts so bad to know the truth But I am still in love with you It hurts too much to know the truth But I am still in love with you [Bridge] No more kisses on your lips, the tender touch is peace I'd rather die on my two feet than live down on my knees And you're the girl to get me over what we start to be And I just can’t get over you, and until you're over me [Chorus] I cannot refuse your eyes Please don't look at me tonight My heart beats fast I know you're there And I pretend like I don't care And I cannot refuse your eyes Please don't look at me tonight My heart beats fast I know you're there And I pretend like I don't care It hurts so bad to know the truth But I'm still in love with you It hurts so much to know the truth But I'm still in love with you

 

Vertaling

[Verse 1] Deze relatie is voorbij Hoewel mijn maag nog steeds pijn doet And now I'm gonna live alone Waarom is de pijn veel erger? Je bent zoveel beter zonder make-up Waarom zou je je gezicht verbergen? Ik wil de nacht niet doorbrengen en wakker worden Realiseer ik me dat ik een grote fout heb gemaakt [refrein] Ik kan je ogen niet weigeren Kijk alsjeblieft niet naar me vannacht Mijn hart klopt snel Ik weet dat je er bent En ik doe alsof het me niet kan schelen Het doet zo'n pijn om de waarheid te weten Maar ik ben nog steeds verliefd op je [Verse 2] Het was nooit mijn bedoeling om je te laten wachten En nu wordt je eten koud Ik blijf ontkennen dat ik verliefd op je ben Mijn routine wordt oud En nu sta je voor de tafel En zegt dat je nooit omkijkt Je bent super dom als je boos bent Je wordt alleen maar verdrietig wakker [refrein] Ik kan je ogen niet weigeren Kijk me vanavond alsjeblieft niet aan Mijn hart klopt snel ik weet dat je er bent En ik doe alsof het me niet kan schelen Het doet zo'n pijn om de waarheid te weten Maar ik ben nog steeds verliefd op je Het doet te veel pijn om de waarheid te weten Maar ik ben nog steeds verliefd op je [Bridge] Geen kusjes meer op je lippen, de tedere aanraking is vrede Ik sterf liever op mijn twee voeten dan dat ik op mijn knieën leef And you're the girl to get me over what we start to be And I just can't get over you, and until you're over me [Chorus] Ik kan je ogen niet weigeren Kijk me vanavond alsjeblieft niet aan Mijn hart klopt snel ik weet dat je er bent En ik doe alsof het me niet kan schelen En ik kan je ogen niet weigeren Kijk me vanavond alsjeblieft niet aan Mijn hart klopt snel ik weet dat je er bent And I pretend like I don't care Het doet zo'n pijn om de waarheid te weten Maar ik ben nog steeds verliefd op je Het doet zo'n pijn om de waarheid te weten Maar ik ben nog steeds verliefd op je