Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maroon 5 Songtekst: What Lovers Do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maroon 5 - What Lovers Do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van What Lovers Do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maroon 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maroon 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals What Lovers Do .

Origineel

Say say say, hey hey now baby Oh mama, don't play now baby Say say say, hey hey now baby Said let's get one thing straight now baby Tell me, tell me if you love me or not, love me or not, love me or not? I'll bet the house on you, am I lucky or not, lucky or not, lucky or not? You gotta tell me if you love me or not, love me or not, love me or not? Been wishin' for you, am I lucky or not, lucky or not, lucky or not? Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh Say say say, hey hey now baby You gonna make me hit you with that lay down, baby (oh) Ooh say say say, hey hey now baby You know what I need, not the game now baby (oh, ohh) Tell me, tell me if you love me or not, love me or not, love me or not? I'll bet the house on you, am I lucky or not, lucky or not, lucky or not? You gotta tell me if you love me or not, love me or not, love me or not? Been wishin' for you, am I lucky or not, lucky or not, lucky or not? Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh What lovers do (hmm na na na, hey yeah) What lovers do (hmm na na na) (oh, ohh) Aren't we too grown for games? Aren't we too grown to play around? Young enough to chase But old enough to know better Are we too grown for changin'? Are we too grown to mess around? Ooh and I can't wait forever baby Both of us should know better Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh Ooh, ooh Been wishin' for you (you, oh yeah) Ooh, ooh Tryna' do what lovers do ooh (tryna' do what lovers do, ooh) Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you (Been wishin' for love) ooh, ooh Tryna' do what lovers do (do uhh, ooh) Ooh, ooh ooh ooh been wishin' for you (Tryna' do) ooh, ooh Tryna' do what lovers do (ooh)

 

Vertaling

Zeg zeg zeg, hey hey nu schat Oh mama, speel nu geen baby Zeg zeg zeg, hey hey nu schat Zei laten we nu één ding meteen nemen, schat Vertel me, vertel me of je van me houdt of niet, van me houdt of niet, van me houdt of niet? Ik wed het huis op jou, heb ik geluk of niet, geluk of niet, geluk of niet? Je moet me vertellen of je van me houdt of niet, van me houdt of niet, van me houdt of niet? Heb je willen zijn, heb ik geluk of niet, geluk of niet, geluk of niet? Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Zeg zeg zeg, hey hey nu schat Je laat me je slaan met dat liggen, schatje (oh) Ooh zeg zeg, hey hey nu schat Je weet wat ik nodig heb, niet het spel dat nu baby is (oh, ohh) Vertel me, vertel me of je van me houdt of niet, van me houdt of niet, van me houdt of niet? Ik wed het huis op jou, heb ik geluk of niet, geluk of niet, geluk of niet? Je moet me vertellen of je van me houdt of niet, van me houdt of niet, van me houdt of niet? Heb je willen zijn, heb ik geluk of niet, geluk of niet, geluk of niet? Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Wat liefhebbers doen (hmm na na na, hey ja) Wat liefhebbers doen (hmm na na na) (oh, ohh) Zijn we niet te groot voor games? Zijn we niet te volwassen om rond te spelen? Jong genoeg om te achtervolgen Maar oud genoeg om beter te weten Zijn we te volwassen om te veranderen? Zijn we te volwassen om rond te rommelen? Ooh en ik kan niet eeuwig wachten baby We moeten allebei beter weten Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Ooh, ooh wat heb je nog willen doen Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh Ooh ooh Ik wens je (jij, oh ja) Ooh ooh Probeer te doen wat geliefden doen ooh (doe wat liefdes doen, ooh) Ooh, ooh wat heb je nog willen doen (Gewild in liefde) ooh, ooh Probeer wat geliefden doen (do uhh, ooh) Ooh, ooh wat heb je nog willen doen (Tryna 'do) ooh, ooh Probeer te doen wat geliefden doen (ooh)