Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: martha reeves & the vandellas Songtekst: i’m in love (and i know it)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: martha reeves & the vandellas - i’m in love (and i know it) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m in love (and i know it)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van martha reeves & the vandellas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van martha reeves & the vandellas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m in love (and i know it) .

Origineel

Bells are ringing everywhere There is magic in the air This is a good day Because love has come my way Such a happy day Oh, now my days are brighter My heart is feeling lighter Heaven above us Bless this wonderful love Songbirds singing, everywhere Praising love, that we share Well I'm in love, and I know it I feel in love and I show it And nothing ever, will deny me This love I have inside me ’Cause when he holds me, it's divine In his arms there's so much peace of mind Well I’m in love, and I know it I feel in love and I show it Right from heaven, his love was sent M contentment is now permanent As he gently holds my hand He can thrill me like no one can Bells are ringing everywhere There is magic in the air Well I'm in love, and I know it I feel in love and I show it And a few words can't describe my love It's a feeling everyone dreams of 'Cause when he holds me, it's divine In his arms there's so much peace of mind Well I'm in love, and I know it I feel in love and I show it, show it I’m in love and I know it I feel in love and I show it, yeah I’m in love and I know it I feel in love and I show it, eyah I'm in love and I know it

 

Vertaling

Overal luiden klokken Er hangt magie in de lucht Dit is een goede dag Want liefde is op mijn pad gekomen Zo'n gelukkige dag Oh, nu zijn mijn dagen vrolijker Mijn hart voelt lichter De hemel boven ons Zegen deze prachtige liefde Zangvogels zingen, overal De liefde prijzend, die wij delen Nou ik ben verliefd, en ik weet het Ik voel liefde en ik laat het zien En niets ooit, zal me ontkennen Deze liefde die ik in me heb 'Cause when he holds me, it's divine In zijn armen is er zoveel gemoedsrust Nou ik ben verliefd, en ik weet het Ik voel liefde en ik laat het zien Recht uit de hemel, is zijn liefde gezonden M'n tevredenheid is nu blijvend Terwijl hij zachtjes mijn hand vasthoudt Hij kan me opwinden zoals niemand dat kan Klokken luiden overal Er hangt magie in de lucht Wel, ik ben verliefd, en ik weet het Ik voel liefde en ik laat het zien En een paar woorden kunnen mijn liefde niet beschrijven Het is een gevoel waar iedereen van droomt 'Cause when he holds me, it's divine In zijn armen is er zoveel gemoedsrust Nou ik ben verliefd, en ik weet het Ik voel me verliefd en ik laat het zien, laat het zien Ik ben verliefd en ik weet het Ik voel verliefdheid en ik laat het zien, ja Ik ben verliefd en ik weet het Ik voel verliefdheid en ik laat het zien, eyah Ik ben verliefd en ik weet het