Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: martha reeves & the vandellas Songtekst: quicksand single version (mono)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: martha reeves & the vandellas - quicksand single version (mono) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quicksand single version (mono)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van martha reeves & the vandellas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van martha reeves & the vandellas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quicksand single version (mono) .

Origineel

Ooh ooh ooh ooh Ooh ooh ooh ooh You're like quicksand, quicksand Pulling me closer, closer In your arms Can't resist your loving charms You're like quicksand Sinking me deeper in love with you The more I fight it, the deeper in love I get Each time you hold me I feel nothing but happiness It's not safe loving you this way But from your arms, I can't stay You're like quicksand, quicksand, yeah Pulling me closer, closer Making me love you, need you Sinking me deeper, deeper In love with you Ooh ooh ooh ooh Deeper, deeper, deeper In love with you My heart is a prisoner Of your warm embrace I can't help, can't help myself Nothing can take your place When you say sweet things to me I start trembling from head to feet You're like quicksand, quicksand, yeah Pulling me closer, closer I just can't resist you I just want to kiss you You're like quicksand, yeah Ooh ooh ooh ooh Quicksand, quicksand, yeah Sinking me deeper Sinking me deeper I just can't resist you I just want to kiss you Ooh ooh ooh ooh

 

Vertaling

Ooh ooh ooh ooh Ooh ooh ooh ooh Je bent als drijfzand, drijfzand Trek me dichter, dichter In je armen Ik kan je liefdevolle charmes niet weerstaan Je bent als drijfzand Me dieper zinkend in de liefde voor jou Hoe meer ik er tegen vecht, hoe verliefder ik word Elke keer als je me vasthoudt voel ik niets dan geluk Het is niet veilig om op deze manier van je te houden Maar uit je armen, kan ik niet blijven Je bent als drijfzand, drijfzand, ja Trek me dichter, dichter Ik moet van je houden, je nodig hebben Me dieper, dieper laten zinken Verliefd op jou Ooh ooh ooh ooh Dieper, dieper, dieper Verliefd op jou Mijn hart is een gevangene Van jouw warme omhelzing Ik kan het niet helpen, kan mezelf niet helpen Niets kan jouw plaats innemen Als je lieve dingen tegen me zegt Begin ik te beven van hoofd tot voeten Je bent als drijfzand, drijfzand, ja Trek me dichter, dichter Ik kan je gewoon niet weerstaan I just want to kiss you Je bent als drijfzand, ja Ooh ooh ooh ooh Drijfzand, drijfzand, ja Sinking me dieper Sinking me deeper Ik kan je gewoon niet weerstaan I just want to kiss you Ooh ooh ooh ooh