Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: cigarettes and coffee blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - cigarettes and coffee blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cigarettes and coffee blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cigarettes and coffee blues .

Origineel

I guess I'll take a walk tonight I know that I can't sleep And I won't go to bed at all I'll just lay there and weep Instead, I'll make our favorite spot That's what I think I'll do I got those smokin' cigarettes And drinkin' coffee blues Smokin' cigarettes And drinkin' coffee all night long Wondrin' how a love so right Could suddenly go wrong I bet there's a lot of people Know the misery I go thru I've got those smokin' cigarettes And drinkin' coffee blues Sittin' at a table Where I carved my baby's name Won'drin' how our love went wrong Wonderin' who's to blame Listenin' while the juke box Plays a song that makes me blue Another cup of coffee Then a cigarette or two

 

Vertaling

Ik denk dat ik vanavond een wandeling ga maken Ik weet dat ik niet kan slapen En ik ga helemaal niet naar bed Ik zal daar gewoon liggen en huilen In plaats daarvan zal ik ons favoriete plekje maken Dat is wat ik denk dat ik ga doen I got those smokin' cigarettes And drinkin' coffee blues Smokin' cigarettes And drinkin' coffee all night long Wondrin' how a love so right plotseling verkeerd kan gaan Ik wed dat er veel mensen zijn weten welke ellende ik doormaak I've got those smokin' cigarettes And drinkin' coffee blues Sittin' at a table Where I carved my baby's name Won'drin' how our love went wrong Wonderin' who's to blame Listenin' while the juke box Een liedje speelt dat me blauw maakt Nog een kop koffie Dan een sigaret of twee