Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: forever yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - forever yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever yours .

Origineel

You are so wonderful Just to be with and to talk to Yes, you're wonderful I'm forever your's You are my heart's desire Just the touch of your hand The way you understand tells me you're wonderful And I'm forever your's I never knew a heart could love as much as this Didn't think I'd thrill so to your kiss Dreams, they say, never do come true But I found all my dreams in you And I think you're wonderful The way you hold me, when you kiss me Makes my life complete I'm forever your's I never knew a heart could love as much as this Didn't think I'd thrill so to your kiss Dreams, they say, never do come true But I found all my dreams in you And I think you're wonderful The way you hold me, when you kiss me Makes my life complete I'm forever your's

 

Vertaling

Je bent zo geweldig Gewoon om bij te zijn en om mee te praten Ja, je bent geweldig Ik ben voor altijd van jou Jij bent de wens van mijn hart Alleen al de aanraking van je hand De manier waarop je me begrijpt zegt me dat je geweldig bent En ik ben voor altijd van jou Ik wist niet dat een hart zoveel kon liefhebben als dit Ik had niet gedacht dat ik zo zou rillen van je kus Dromen, zeggen ze, komen nooit uit Maar ik vond al mijn dromen in jou And I think you're wonderful De manier waarop je me vasthoudt, als je me kust Maakt mijn leven compleet Ik ben voor altijd van jou Ik wist niet dat een hart zoveel kon liefhebben als dit Ik had niet gedacht dat ik zo zou kicken op jouw kus Dromen, zeggen ze, komen nooit uit Maar ik vond al mijn dromen in jou And I think you're wonderful De manier waarop je me vasthoudt, als je me kust Maakt mijn leven compleet Ik ben voor altijd van jou