Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: half as much

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - half as much ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van half as much? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals half as much .

Origineel

If you loved me half as much as I love you You wouldn't worry me half as much as you do You're nice to me when there's no one else around You only build me up to let me down If you missed me half as much as I miss you You wouldn't stay away half as much as you do I know that I could never be this blue If you only loved me half as much as I love you I know that I could never be this blue If you only loved me half as much as I love you

 

Vertaling

Als je half zoveel van me hield als ik van jou zou ik me niet half zoveel zorgen maken als jij doet Je bent aardig tegen me als er niemand anders in de buurt is Je bouwt me alleen op om me in de steek te laten Als je me half zo erg miste als ik jou mis zou je niet half zoveel wegblijven als je doet Ik weet dat ik nooit zo blauw zou kunnen zijn Als je maar half zoveel van me hield als ik van jou Ik weet dat ik nooit zo blauw zou kunnen zijn Als je maar half zoveel van me hield als ik van jou