Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: it had to be you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - it had to be you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it had to be you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it had to be you .

Origineel

It had to be you, it had to be you I wandered around and finally found somebody who Could make me be blue, could make me be true And even be glad just to be sad Thinkin' of you Some others I've seen, might never be mean Might never be cross or try to be boss But they wouldn't do Nobody else gave me a thrill With all your faults I love you still It had to be you, wonderful you It had to be you Some others I've seen, might never be mean Might never be cross or try to be boss But they wouldn't do Nobody else gave me a thrill With all your faults I love you still It had to be you, wonderful you Had to be you

 

Vertaling

Jij moest het zijn, jij moest het zijn Ik zwierf rond en vond eindelijk iemand die me blauw kon laten zijn, me waar kon laten zijn En zelfs blij kan zijn om verdrietig te zijn Denkend aan jou Sommige anderen die ik heb gezien, zouden nooit gemeen zijn Nooit boos zijn of proberen de baas te spelen Maar ze zouden het niet doen Niemand anders gaf me een kick Met al je fouten hou ik nog steeds van je Jij moest het zijn, geweldige jij Jij moest het zijn Sommige anderen die ik heb gezien, zouden nooit gemeen zijn Misschien nooit boos zijn of proberen de baas te spelen Maar ze zouden het niet doen Niemand anders gaf me een kick Met al je fouten hou ik nog steeds van je Jij moest het zijn, geweldige jij Jij moest het zijn