Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: looking back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - looking back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking back .

Origineel

Lookin' back over my life I can see where I caused you strife And I know, yes I know I'd never make that same mistake again Lookin' back over my deeds I can see signs wise men heed And if I just had the chance I'd never make that same mistake again Once my cup was overflowin' But I gave nothin' in return Now I can't begin to tell you What a lesson I have learned Well, lookin' back over the slate I can see love turnin' to hate And I know, yes I know I'd never make that same mistake again Once my cup was overflowin' But I gave nothin' in return Now I can't begin to tell you What a lesson I have learned Well, lookin' back over the slate I can see love turnin' to hate And I know, yes I know I'd never make that same mistake again

 

Vertaling

Terugkijkend op mijn leven kan ik zien waar ik je problemen heb bezorgd En ik weet, ja ik weet dat ik nooit meer dezelfde fout zou maken Terugkijkend op mijn daden kan ik tekenen zien waar wijze mannen op letten En als ik gewoon de kans had zou ik nooit meer dezelfde fout maken Eens was mijn beker overvol But I gave nothin' in return Nu kan ik je niet beginnen te vertellen Wat een les ik geleerd heb Nou, terugkijkend over de lei zie ik liefde veranderen in haat En ik weet, ja ik weet Ik zou nooit meer dezelfde fout maken Eens was mijn beker overvol But I gave nothin' in return Nu kan ik je niet beginnen te vertellen Wat een les ik geleerd heb Nou, terugkijkend over de lei zie ik liefde veranderen in haat En ik weet, ja ik weet Ik zou nooit meer dezelfde fout maken