Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: my happiness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - my happiness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my happiness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my happiness .

Origineel

Evening shadows make me blue When each weary day is through How I long to be with you, my happiness Every day I reminisce Dreaming of your tender kiss Always thinking how I miss my happiness A million years it seems Have gone by since we shared our dreams But I'll hold you again There'll be no blue memories then Whether skies are gray or blue Any place on earth will do Just as long as I'm with you, my happiness Whether skies are gray or blue Any place on earth will do Just as long as I'm with you, my happiness

 

Vertaling

Avond schaduwen maken me blauw Als elke vermoeide dag voorbij is Hoe ik verlang bij jou te zijn, mijn geluk Elke dag haal ik herinneringen op Dromend van jouw tedere kus Altijd denkend hoe ik mijn geluk mis Een miljoen jaar lijkt het zijn voorbijgegaan sinds we onze dromen deelden Maar ik zal je weer vasthouden Er zullen dan geen blauwe herinneringen zijn Of de lucht nu grijs of blauw is Elke plek op aarde is goed Zolang ik maar bij jou ben, mijn geluk Of de lucht nu grijs of blauw is Elke plek op aarde is goed Zolang ik bij jou ben, mijn geluk