Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: no signs of loneliness here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - no signs of loneliness here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no signs of loneliness here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no signs of loneliness here .

Origineel

I'm at your front door again I'm gonna knock and you're gonna let me in I know the very first words you're gonna say Well, I missed you, honey, while you were away You say it's been lonely here But I don't see no signs of loneliness here Cigarette butts strewn everywhere And I see where one's burbed a hole in my favorite chair I know the next words your gonna say We had a big Stanley party over here yesterday And you say it's been lonely, dear But I don't see me no signs of loneliness here I don't see you at the Maytag machine I see the lady down the street is keeping my clothes clean I know what you're gonna say now Well, it takes all day just to tidy up the house You say it's so lonely, dear But I don't see me no signs of loneliness here

 

Vertaling

Ik sta weer aan je voordeur Ik klop en jij laat me binnen Ik weet de eerste woorden die je gaat zeggen Nou, ik heb je gemist, schat, terwijl je weg was You say it's been lonely here Maar ik zie hier geen tekenen van eenzaamheid Overal liggen sigarettenpeuken En ik zie waar er één een gat in mijn favoriete stoel heeft gebrand Ik weet de volgende woorden die je gaat zeggen We hadden hier gisteren een groot Stanley-feest En je zegt dat het eenzaam is geweest, schat Maar ik zie hier geen tekenen van eenzaamheid Ik zie je niet bij de Maytag machine Ik zie dat de dame in de straat mijn kleren schoonhoudt Ik weet wat je nu gaat zeggen. Nou, het duurt de hele dag alleen al om het huis op te ruimen Je zegt dat het zo eenzaam is, schat Maar ik zie hier geen tekenen van eenzaamheid