Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marty Robbins Songtekst: One Man's Trash

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marty Robbins - One Man's Trash ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One Man's Trash? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marty Robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marty Robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One Man's Trash .

Origineel

Hey girl, is that a frown on your face You don't look like you belong in this place Why don't you tell me what it is that you've been through 'Cause you're much too pretty to be lookin' like that Tears in your eyes just ain't where it's at Why don't you tell me what that boy has done to you I said, one man's trash is another man's treasure One man's pain can be another man's pleasure Why don't you let me see if I can dry your eyes Woman oh, woman won't you give me a chance I'll help you through your broken romance Why don't you let me be the one to raise your smile 'Cause the party's over, everyone has gone home You shouldn't have to spend the night all alone I know a place where you and I can go for a while I said, one man's trash is another man's treasure One man's pain can be another man's pleasure Why don't you let me see if I can dry your eyes I said, one man's trash is another man's treasure One man's pain can be another man's pleasure One man's trash is another man's treasure One man's pain can be another man's pleasure Why don't you let me see if I can dry your eyes

 

Vertaling

Hey meisje, is dat een frons op je gezicht Je niet ziet eruit alsof je thuis in deze plaats Waarom heb je me niet vertellen wat het is dat je hebt meegemaakt 'Want je bent veel te mooi om lookin worden' als dat Tranen in je ogen is gewoon niet waar het op Waarom ga je niet vertellen wat die jongen heeft gedaan om u Ik zei, een man trash is een andere man schat Een man kan de pijn van een andere man plezier Waarom heb je me niet laten zien of ik kan droog je ogen Vrouw oh, zal je vrouw niet geef me een kans Ik zal je helpen door je gebroken romantiek Waarom heb je me niet laten de ene om uw glimlach te verhogen 'Want het feest is afgelopen, is iedereen al naar huis Moet je niet hebben om de nacht door te brengen helemaal alleen Ik ken een plaats waar u en ik kan gaan voor een tijdje Ik zei, een man trash is een andere man schat Een man kan de pijn van een andere man plezier Waarom heb je me niet laten zien of ik kan droog je ogen Ik zei, een man trash is een andere man schat Een man kan de pijn van een andere man plezier Een man's trash is een ander mensschat Een man kan de pijn van een andere man plezier Waarom heb je me niet laten zien of ik kan droog je ogen