Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: red river valley

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - red river valley ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red river valley? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red river valley .

Origineel

From this valley they say you are leaving We shall miss your bright eyes and sweet smile For you take with you all of the sunshine That has brightened our pathway a while Then come sit by my side if you love me Do not hasten to bid me adieu Just remember the Red River Valley And the cowboy that's loved you so true For a long time, my darlin', I've waited For the sweet words you never would say Now at last all my fond hopes have vanished For they say that you're going away Then come sit by my side if you love me Do not hasten to bid me adieu Just remember the Red River Valley And the cowboy that's loved you so true

 

Vertaling

Uit deze vallei zeggen ze dat je weggaat We zullen je heldere ogen en lieve glimlach missen Want je neemt alle zonneschijn met je mee dat onze weg een tijdje heeft verlicht Kom dan bij me zitten als je van me houdt Haast je niet om me vaarwel te zeggen Denk aan de Red River Valley En de cowboy die zo trouw van je hield Voor een lange tijd, mijn liefste, heb ik gewacht Op de lieve woorden die je nooit zou zeggen Nu is eindelijk al mijn hoop vervlogen Want ze zeggen dat je weggaat Kom dan bij me zitten als je van me houdt Haast je niet om me vaarwel te zeggen Denk aan de Red River Valley En de cowboy die je zo liefhad