Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: return to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - return to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van return to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals return to me .

Origineel

Return to me Oh my dear I'm so lonely Hurry back hurry back Oh my love hurry back I'm yours Return to me For my heart wants you only Hurry home hurry home Won't you please hurry home to my heart My darling if I hurt you I'm sorry Forgive me and please say you are mine Return to me Please come back bella mia Hurry back hurry home to my arms To my lips and my heart Retorna me Cara mia ti amo Solo tu, solo tu, solo tu, solo tu Mio cuore

 

Vertaling

Keer terug naar mij Oh mijn liefste ik ben zo eenzaam Haast je terug, haast je terug Oh mijn liefste haast je terug ik ben de jouwe Keer terug naar mij Want mijn hart wil alleen jou Haast je naar huis haast je naar huis Wil je alsjeblieft naar huis gaan naar mijn hart Mijn liefste als ik je pijn heb gedaan dan spijt me dat Vergeef me en zeg alsjeblieft dat je van mij bent Keer terug naar mij Kom alsjeblieft terug bella mia Haast je terug haast je naar huis naar mijn armen Naar mijn lippen en mijn hart Keer terug naar mij Cara mia ti amo Solo tu, solo tu, solo tu, solo tu Mio cuore