Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: the bend in the river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - the bend in the river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the bend in the river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the bend in the river .

Origineel

Past the first bend in the river Is another bend I can't see And the bend that keeps calling Is the bend that keeps hiding from me Past the first hill on the desert Is another hill I can't see And the hill that keeps hiding Is the hill that keeps calling to me In the cottonwood by the river A mourning dove calls his mate He has true love to give her But love for me must wait Till I've traveled every river And each desert hill I have climbed If I find love to my liking I'll leave the river's bend far behind...

 

Vertaling

Voorbij de eerste bocht in de rivier Is nog een bocht die ik niet kan zien En de bocht die blijft roepen Is de bocht die zich voor mij blijft verstoppen Voorbij de eerste heuvel in de woestijn Is een andere heuvel die ik niet kan zien En de heuvel die zich blijft verstoppen Is de heuvel die me blijft roepen In het bosje bij de rivier roept een rouwduif zijn partner Hij heeft haar ware liefde te geven Maar liefde voor mij moet wachten Tot ik elke rivier heb bereisd En elke woestijnheuvel die ik beklommen heb Als ik de liefde vind die ik wil zal ik de rivierbocht ver achter me laten...