Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: urgently needed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - urgently needed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van urgently needed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals urgently needed .

Origineel

Urgently needed in my emergency Someone to mend a broken heart That heart belongs to me Urgently needed someone to rescue me Won't someone save a lonely man From heartache's misery I've been the victim of a hit and run affair Run over by a careless love Who never really cared Urgently needed, I'm pleading desperately Please help me while there's still a chance Someone hear my plea Urgently needed, a love that's good and true A love that I can call my own It never makes me blue Urgently needed, lovein' surgery To put together shattered dreams And take the hurt from me I've been the victim of a hit and run affair Run over by a careless love Who never really cared Urgently needed, I'm pleading desperately Please help me while there's still a chance Someone hear my plea

 

Vertaling

Dringend nodig in mijn noodsituatie Iemand om een gebroken hart te herstellen Dat hart is van mij Dringend iemand nodig om me te redden Wil niet iemand een eenzame man redden Van de ellende van hartzeer Ik ben het slachtoffer van een hit and run affaire Overreden door een onvoorzichtige liefde Die nooit echt om me gaf Dringend nodig, ik pleit wanhopig Help me alsjeblieft nu er nog een kans is Laat iemand mijn smeekbede aanhoren Dringend nodig, een liefde die goed en waar is Een liefde die ik de mijne kan noemen Het maakt me nooit blauw Dringend nodig, een liefdesoperatie Om verbrijzelde dromen weer in elkaar te zetten En de pijn van me af te nemen Ik ben het slachtoffer geweest van een hit and run affaire Overreden door een onvoorzichtige liefde Die nooit echt om me gaf Dringend nodig, ik pleit wanhopig Help me alsjeblieft nu er nog een kans is Laat iemand mijn smeekbede aanhoren