Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: worried

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - worried ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van worried? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals worried .

Origineel

Worried, yes I'm worried Because she just told me goodbye Tell me what on earth am I to do Worried, yes I'm worried Because she just walked out on me Worried, disapointed, sad and blue I feel just like I wanna die I know I've got a right to cry Lovin' her is all I want to do Worried, yes I'm worried And I've got a right to be She means more than this whole wide world to me I feel just like I wanna die I know I've got a right to cry Lovin' her is all I want to do Worried, yes I'm worried And I've got a right to be She means more than this whole wide world to me

 

Vertaling

Bezorgd, ja ik ben bezorgd Omdat ze me net vaarwel zei Zeg me wat ik in godsnaam moet doen Bezorgd, ja ik ben bezorgd Omdat ze net bij me wegging Bezorgd, teleurgesteld, verdrietig en blauw Ik voel me net alsof ik wil sterven Ik weet dat ik het recht heb om te huilen Houden van haar is alles wat ik wil doen Bezorgd, ja ik ben bezorgd En ik heb het recht om dat te zijn Ze betekent meer dan de hele wereld voor me Ik voel me net alsof ik wil sterven Ik weet dat ik het recht heb om te huilen Houden van haar is alles wat ik wil doen Bezorgd, ja ik ben bezorgd En ik heb het recht om dat te zijn Ze betekent meer dan de hele wereld voor me