Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marty robbins Songtekst: you’re not the only one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marty robbins - you’re not the only one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re not the only one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marty robbins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marty robbins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re not the only one .

Origineel

Has the wondering started Is she bein' untrue Has the lovelight departed Has she found someone new You're not the only one You're not the only one It happened to me It happened to me Has she started forgetting Does she answer your call Have you started regretting That you love her at all You're not the only one You're not the only one It happened to me It happened to me Her promises wilted Like leaves on a tree And she left me To cry endlessly You're not the only one You're not the only one It happened to me It happened to me

 

Vertaling

Is het afvragen begonnen Is ze niet waar Is het liefdeslicht verdwenen Heeft ze een nieuw iemand gevonden Je bent niet de enige Je bent niet de enige. Het is mij overkomen Het is mij overkomen Is ze begonnen met vergeten Beantwoordt ze je oproep Heb je er spijt van Dat je überhaupt van haar houdt Je bent niet de enige. Je bent niet de enige Het is mij overkomen. Het is mij overkomen Haar beloftes verwelken Als bladeren aan een boom En ze liet me achter Om eindeloos te huilen Je bent niet de enige You're not the only one Het is mij overkomen Het is mij overkomen