Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maruv Songtekst: drive me crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maruv - drive me crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drive me crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maruv! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maruv en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drive me crazy .

Origineel

[Verse 1] You drive me, drive me crazy All around this so hazy This dance became a little bit lazy You always drive me, drive me crazy [Chorus] I'm in love Bring me to light, babe, bring me to light, babe I'm in love Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe [Verse 2] You drive me, drive me crazy Can't think, my thoughts are hazy This feeling is amazing You always drive me, drive me crazy [Chorus] I'm in love Bring me to light, babe, bring me to light, babe I'm in love Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe I'm in love Bring me to light, babe, bring me to light, babe I'm in love Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe [Bridge] Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe (all right, babe) Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe (all right, babe) Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe (all right, babe) Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe (all right, babe) Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe [Chorus] I'm in love Bring me to light, babe, bring me to light, babe I'm in love Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe I'm in love (All right, babe) I'm in love Oh, oh, oh, oh

 

Vertaling

[Verse 1] You drive me, drive me crazy All around this so hazy Deze dans werd een beetje lui You always drive me, drive me crazy [Chorus] Ik ben verliefd Breng me naar het licht, babe, breng me naar het licht, babe Ik ben verliefd Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat [Verse 2] You drive me, drive me crazy Kan niet denken, mijn gedachten zijn wazig Dit gevoel is geweldig You always drive me, drive me crazy [Chorus] Ik ben verliefd Breng me naar het licht, babe, breng me naar het licht, babe ik ben verliefd Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat ik ben verliefd Breng me naar het licht, schat, breng me naar het licht, schat ik ben verliefd Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat [Bridge] Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat Voel me goed, schat, voel me goed, schat Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe Voel me goed, schat, voel me goed, schat (alles goed, schat) Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat (alles goed, schat) Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat (alles goed, schat) Voel je je goed, schat, voel je je goed, schat (alles goed, schat) Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe [Chorus] Ik ben verliefd Breng me naar het licht, schat, breng me naar het licht, schat I'm in love Feelin' all right, babe, feelin' all right, babe I'm in love (Alles goed, schat) I'm in love Oh, oh, oh, oh