Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marva Songtekst: Ik Voel Mij Vandaag Zo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marva - Ik Voel Mij Vandaag Zo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Voel Mij Vandaag Zo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Voel Mij Vandaag Zo .

Origineel

refr.: 'k Voel mij vandaag zo oempalapapa Oempalapapa oempalapapero 'k Voel mij vandaag zo oempalapapa Oempalapapa door jou refr. Vandaag ben ik vroeg opgestaan Ik wist dat alles tilt zou slaan Want ik had afspraak met de jongen uit m'n dromen En ik zag niet waarom hij niet zou kunnen komen In een, twee, drie stond ik paraat Beter te vroeg dan veel te laat En wijl ik blij de trap afliep Zong ik heel luid dit zonnig lied refr. 'k Reed met mijn wagen door de stad 't Verkeer verliep bijzonder glad Want ieder stopte en liet mij galant passeren En zonder zoeken vond ik plaats om te parkeren Misschien dacht iedereen dat ik Een heel klein beetje was getikt Want wijl ik blij m'n wagen verliet Zong ik heel luid dit zonnig lied refr. Toen zag ik jou en jij stond paf Omdat ik jou drie kussen gaf Want jij dacht dat je urenlang zou moeten praten En bloemen schenken om m'n hand eens aan te raken Maar beeld je maar niet teveel in Alleen maar door dat goed begin Want ik zing alle dagen niet Zoals vandaag dit zonnig lied refr.(2x)

 

Vertaling

refr.: 'k Voel mij vandaag zo oempalapapa Oempalapapa oempalapapero 'k Voel mij vandaag zo oempalapapa Oempalapapa door jou refr. Vandaag ben ik vroeg opgestaan Ik wist dat alles tilt zou slaan Want ik had afspraak met de jongen uit m'n dromen En ik zag niet waarom hij niet zou kunnen komen In een, twee, drie stond ik paraat Beter te vroeg dan veel te laat En wijl ik blij de trap afliep Zong ik heel luid dit zonnig lied refr. 'k Reed met mijn wagen door de stad 't Verkeer verliep bijzonder glad Want ieder stopte en liet mij galant passeren En zonder zoeken vond ik plaats om te parkeren Misschien dacht iedereen dat ik Een heel klein beetje was getikt Want wijl ik blij m'n wagen verliet Zong ik heel luid dit zonnig lied refr. Toen zag ik jou en jij stond paf Omdat ik jou drie kussen gaf Want jij dacht dat je urenlang zou moeten praten En bloemen schenken om m'n hand eens aan te raken Maar beeld je maar niet teveel in Alleen maar door dat goed begin Want ik zing alle dagen niet Zoals vandaag dit zonnig lied refr.(2x)