Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marvin Gaye Songtekst: I Want You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marvin Gaye - I Want You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Want You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marvin Gaye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marvin Gaye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Want You .

Origineel

(I want you) i want you, (the right way) the right way, baby (I want you) yes, i do, (but i want you to want me, too) want me, too (Want you to want me baby) (girl, i want you to do right, baby) Just like i want you Oh, I'll give you all the love I want in return, sweet darling But half a love is all i feel Ooh, it's too bad, it's just too sad, you don't want me But i'm gonna change your mind Someway, somehow, oh baby I want you, the right way I want you, but i want you to want me too Want you to want me baby Just like i want you oooh, One way love is just a fantasy, oww sugar To share is precious, pure & fair, oooh Don't play with somethin' you should cherish for life, oh baby Don't you wanna care? Ain't it lonely out there? I want you, want you, baby I want you, but i want you to want me, too Oh, i want to get down, baby (Just like i want you) When I get down with you yeah, darling! ohhh get down, baby, whoo, have mercy listen, precious i've wanted you a long time i want you, i need you bad aww, baby, you're so good owwwwwwwwwwww! I want you, the right way, baby I want you, baby, but i want you to want me, too (Want you to want me baby) got to, got to, got to (Want you to want me baby) love me, sugar (just like i love you) oh, the way that i love you, oooooh I want you

 

Vertaling

(Ik wil dat je) ik wil u, (de juiste manier) op de juiste manier, baby (Ik wil dat je) ja, ik, (maar ik wil dat je me wilt, ook) wil mij ook (Wilt u wilt me ​​baby) (meisje, ik wil dat je naar rechts, de baby te doen) Net zoals ik wil dat je Oh, ik geef je alle liefde die ik wil in ruil te geven, zoete lieveling Maar een half liefde is alles wat ik voel Ooh, het is jammer, het is gewoon te triest, hoef je niet wilt dat ik Maar ik ga je gedachten te veranderen Welke manier dan ook, een of andere manier, oh baby Ik wil dat je, op de juiste manier Ik wil je, maar ik wil dat je ook wilt dat ik Willenu wilt me ​​baby Net zoals ik wil dat je oooh, Een manier om de liefde is gewoon een fantasie, oww suiker Om te delen is kostbaar, puur & eerlijk, oooh Speel niet met iets 'moet je koesteren voor het leven, oh baby Wil je niet de zorg? Is het niet eenzaam daar? Ik wil je, wil je, schatje Ik wil je, maar ik wil dat je me wilt, ook Oh, ik wil naar beneden te krijgen, baby (Net zoals ik wil dat je) Als ik naar beneden met je ja, schat! ohhh get down, baby, whoo, ontferm luister, kostbare ik heb je wilde een lange tijd ik wilje, ik heb je nodig slecht aww, baby, je bent zo goed owwwwwwwwwwww! Ik wil dat je, op de juiste manier, baby Ik wil dat je, schatje, maar ik wil dat je me wilt, ook (Wil je naar wilt me ​​baby) moet, moet, moet (Wilt u wilt me ​​baby) love me, suiker (Net als ik houd van jou) oh, de manier waarop ik van je hou, oooooh Ik wil jou