Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marvin gaye Songtekst: little ole boy, little ole girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marvin gaye - little ole boy, little ole girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little ole boy, little ole girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marvin gaye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marvin gaye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little ole boy, little ole girl .

Origineel

[Chorus 1 : Tammi Terrell] I'm just a little ole girl and I'm looking for a little ole boy 'Cause I need someone, did you hear me say someone Someone to love [Chorus 2: Marvin Gaye] Oh oh I'm a little ol' boy Oh looking for a little ol' girl And I'm hope I'm that someone, oh baby, you're looking for [Verse 1 Marvin Gaye & Tammi Terrell] Oh oh baby, did you hear me say maybe, baby We two can get along Oh but you got to hug me every morning Kiss me every night and love me all night long [Chorus 3: Marvin Gaye, Tammi Terrell & Both] Oh oh I'm a little ol' boy Oh I'm just a little ol' girl Now we found someone yeah someone to love [Verse 2: Tami Terrell & Marvin Gaye] Wo say baby, did you hear me say maybe, baby We too, we too can get along Oh you got to hug me every morning Kiss me every night, love me all night long [Chorus 3: Tammi Terrell, Marvin Gaye & Both] Oh oh I'm a little ol' gril Oh I'm just a little ol' boy Now we found someone yeah someone to love [Outro: Tammi Terrell, Both, & Marvin Gaye] Uh huh, I'm so glad that I've found me Someone to love Won't you put your loving arms around me Someone to love

 

Vertaling

[Chorus 1 : Tammi Terrell] I'm just a little ole girl and I'm looking for a little ole boy 'Cause I need someone, did you hear me say someone Someone to love [Chorus 2: Marvin Gaye] Oh oh I'm a little ol' boy Oh looking for a little ol' girl And I'm hope I'm that someone, oh baby, you're looking for [Verse 1 Marvin Gaye & Tammi Terrell] Oh oh baby, did you hear me say maybe, baby We two can get along Oh but you got to hug me every morning Kiss me every night and love me all night long [refrein 3: Marvin Gaye, Tammi Terrell & Both] Oh oh I'm a little ol' boy Oh I'm just a little ol' girl Now we found someone yeah someone to love [Verse 2: Tami Terrell & Marvin Gaye] Wo say baby, did you hear me say maybe, baby We too, we too can get along Oh you got to hug me every morning Kiss me every night, love me all night long [Chorus 3: Tammi Terrell, Marvin Gaye & Both] Oh oh I'm a little ol' gril Oh I'm just a little ol' boy Now we found someone yeah someone to love [Outro: Tammi Terrell, Both, & Marvin Gaye] Uh huh, I'm so glad that I've found me Someone to love Won't you put your loving arms around me Someone to love