Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marvin Gaye Songtekst: Where I Lay My Hat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marvin Gaye - Where I Lay My Hat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Where I Lay My Hat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marvin Gaye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marvin Gaye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Where I Lay My Hat .

Origineel

By the look in your eye I can tell you're gonna cry. Is it over me? If it is, save your tears for I'm not worth it, you see. For I'm the type of boy who is always on the roam, wherever I lay my hat that's my home, I'm telling you that's my home. You had romance, did you break it by chance over me? If it's so I'd like for you to know that I'm not worth it, you see. For I'm the type of boy who is always on the roam, mm, wherever I lay my hat that's my home, mm, that's my home. Oh, you keep telling me, you keep telling me I'm your man. What do I have to do to make you understand? For I'm the type of guy who gives girl the eye, everybody knows. But I love them and I leave them, break their hearts and deceive them everywhere I go. Don't you know that I'm the type of man who is always on the roam, wherever I lay my hat that's my home. wherever I lay my hat, oh oh, that's my home, mm yeh, that's my home and I like it that way

 

Vertaling

Door de blik in je ogen kan ik vertellen dat je gaat huilen. Is het over mij? Als het is, sla je tranen want ik ben het niet waard, zie je. Want ik ben het type van de jongen die altijd op het zwerven, waar ik lag mijn hoed dat is mijn thuis, Ik zeg je, dat is mijn thuis. Je had romantiek, heb je het te breken door het toeval over mij? Als het dus ik zou graag voor u om te weten dat ik niet de moeite waard, zie je. Want ik ben het type van de jongen die altijd op het zwerven, mm, waar ik lag mijn hoed dat is mijn thuis, mm, dat is mij thuis. Oh, je houdt me te vertellen, hou je me vertellen dat ik ben je man. Wat moet ik doen om je te begrijpen? Want ik ben het type man die geeft meisje het oog, iedereen kent. Maar ik hou van ze en ik laat ze, breken hun harten en bedriegen ze overal waar ik ga. Weet je niet dat ik het type van de man die altijd op de rondlopen ben, waar ik lag mijn hoed dat is mijn thuis. waar ik leg mijn hoed, oh oh, dat is mijn thuis, mm yeh, dat is mijn huis en ik hou het op die manier