Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marwa Loud Songtekst: Medhi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marwa Loud - Medhi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Medhi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marwa Loud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marwa Loud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Medhi .

Origineel

J’ai charbonné toute l’année, ouais ouais Pour eux combien j’ai donné, ouais ouais Le buzz ne m’a pas changé, non non Moi j’continue de zoner ouais ouais On m’a dit faut d’la maille, maille Si tu veux te casser ailleurs, ailleurs On m’a dit faut d’la maille, maille Mais moi j’en est marre ça y est, ça y est

 

Vertaling

Ik fawn het hele jaar, yeah yeah Voor hen hoeveel ik gaf, yeah yeah De buzz heeft me niet veranderd, nee nee J'continue mij zone yeah yeah Ze vertelden me moeten mesh, mesh Als u wilt uw hand te breken, elders Ze vertelden me moeten mesh, mesh Maar ik ben moe dit is het, dit is het