Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary Has A Gun Songtekst: Le Lien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary Has A Gun - Le Lien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Le Lien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary Has A Gun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary Has A Gun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Le Lien .

Origineel

Oh ohoh oh oh ohoh Plus les choses avancent et plus le lien se défait, Je ne vis que dans tes pensées, Ma vie se conjugue au passé, J'ai perdu le fil qui me gardait rattaché, Que je tenais depuis longtemps, Qui me faisait vivre au présent... Si je garde espoir, Si je garde espoir... Seul si souvent, Juste un instant, Nos mains se frolent et pourtant, Le coeur glacé, C'est tout l'effet, Que je te fais ! Oh ohoh oh oh ohoh ( x2 ) Dans ma tête, tous ces instants se succèdent, Comme un vieux film en noir et blanc, Qu'on se repasse un peu trop souvent, Une histoire facile, qui me rassure et me rends sûr, Qui a refermé mes blessures, Et m'enferme un peu plus à chaque instant... Si je garde espoir, Si je garde espoir... Seul si souvent, Juste un instant, Nos mains se frolent et pourtant, Le coeur glacé, ( glacé ) C'est tout l'effet, Que tu me fais ! J'ai beau repensé chaque instant, Mais les souvenirs se dispersent au vent, Absent la mémoire se répand, Glisse lentement vers l'oubli mais pourtant... ( Seul si souvent ) Juste un instant, Nos mains se frolent et pourtant, Le coeur glacé, ( glacé ) C'est tout l'effet, Que l'on se fait ! Absent la mémoire se répand, Glisse lentement vers l'oubli mais pourtant... Mais pourtant... !

 

Vertaling

Oh oh oh Ohoh Ohoh Meer en meer dingen te verplaatsen van de koppeling wordt verbroken, ik woon in je gedachten, is mijn leven vervoegd in het verleden Ik verloor de draad die hield me aangesloten, Ik wilde lang, Wie heeft mij leven met deze ... Als ik blijf hoopvol, Als ik blijf hopen ... Alleen zo vaak Slechts een moment Onze handen borstel tegen elkaar en toch De ijzige hart, Dit is allemaal het gevolg, Om u! Oh oh oh Ohoh Ohoh (x2) In mijn hoofd, al deze momenten komen en gaan, Als een oude film in zwart en wit Dat moet te vaak worden gestreken, Een eenvoudige verhaal, die mij geruststelt en maak me veilig, Wie sloot mijn wonden, En vergrendel mezelf een beetje meer elke keer ... Als ik blijf hoopvol, Als ik blijf hopen ... Alleen zo vaak Slechts een moment Onze handen borstel tegen elkaar en toch Het hart glossy (glanzend) Dit is allemaal het gevolg, Je maakt me! Ik ben herdenken elk moment Maar herinneringen zijn verspreid in de wind Afwezig Memory spreads, Glijdt langzaamin de vergetelheid nog niet ... (Alleen zo vaak) Slechts een moment Onze handen borstel tegen elkaar en toch Het hart glossy (glanzend) Dit is allemaal het gevolg, Of het nu is! Afwezig Memory spreads, Langzaam glijden in de vergetelheid geraakt, maar toch ... Maar toch ... !