Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J Blidge Songtekst: I Found You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J Blidge - I Found You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Found You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J Blidge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J Blidge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Found You .

Origineel

Everything (mmmm) In you (mmmm) I found my everything (mmmm) And I trust in you (mmmm) I found my... Can't you see, look at my face it's glowing And it's all because of you (Everything) Everything about ya, ya see I need And I thank God for sending you through [CHORUS] (I found my everything) Ya see I found, my everything (in you) In you (I found my everything) Ya see I found everything and I (and I trust in you) I trust in you (I found my everything) Ooo, the way you kiss me it's like a real man (mmmm) I leave the prom when I Look in your eyes baby (mmmm yeah, every night) And every night is like a highlight baby And there's no better keeper than you Oh, naw naw naw [BREAKDOWN] You're someone who Understands me Needs to hold me Really feels me You're the one I love You're the one that I need I knew you'd find me Stick beside me Won't deny me You define me now my world feels so free [CHORUS] (I found my everything) Ya see I found, my everything (in you) In you (I found my everything) See I found my everything and I (and I trust in you) I trust in you (I found my everything) Yeah, see I found Every, every, every, every (in you) In you (I found my everything) I found (ooh ooh) I found (and I trust in you) I put my trust in you You [BREAKDOWN] Now I know just What I wanted What I needed Where I'm going I can see much clearer now I'm glad I found you, you, you, you I love it when ya Love me tender Hold me tight Through the night Seems like we met In heaven before this earth [BREAKDOWN] You're someone who Understands me Needs to hold me Really feels me You're the one I love You're the one that I need You won't deny me Justify me Now my world Now my world Feels...so... freeeeee This time is the greatest That I've ever felt before, oh oh (who) You've given me a reason to smile Cause I never had a reason to smile before (I found my everything) See I found e-everything in you (in you) Youuuu (I found my everything) I found my everything in you (and I trust in you) Yoooou (I found my everything) E-e-e-everything E-e-e-everything E-e-e, E-e-everything, I-I-I

 

Vertaling

Alles (mmmm) In je (mmmm) Ik vond mijn alles (mmmm) En ik vertrouwen in je (mmmm) Ik vond mijn ... Kan je niet zien, kijk naar mijn gezicht is het gloeiende En het is allemaal door jou (Alles) Alles over ya, ya zie ik nodig heb En ik dank God voor het sturen van u door [CHORUS] (Ik vond mijn alles) Ya zie ik gevonden, mijn alles (in jou) In je (Ik vond mijn alles) Ya zie ik vond alles en ik (en ik vertrouw op u) Ik vertrouw op u (Ik vond mijn alles) Ooo, de manier waarop je me zoenen is het net een echte man (mmmm) Ik laat de bal toen ik Kijk in je ogen baby (mmmm ja, elke nacht) En elke avond is als een hoogtepunt baby En er is geen betere keeper dan jij Oh, NAW naw naw [VERDELING] Je bent iemand die Begrijpt mij Moet me vast te houden Voelt echt mij Jij bent degene die ik lief Jij bent degene die ik nodig heb Ik wist dat je zou me te vinden Stick naast me Zal niet ontkennen mij U definieert me nu mijn wereld voelt zo vrij [CHORUS] (Ik vond mijn alles) Ya zie ik gevonden, mijn alles (in jou) Inje (ik vond mijn alles) Zie ik vond mijn alles en ik (en ik vertrouw op u) Ik vertrouw op u (Ik vond mijn alles) Ja, zie ik gevonden Elke, elke, elke, elke (in u) In je (ik vond mijn alles) Ik vond (ooh ooh) Ik vond (en ik vertrouw op u) Ik leg mijn vertrouwen in u U [VERDELING] Nu weet ik gewoon Wat ik wilde Wat ik nodig had Waar ik heen ga Ik zie nu veel duidelijker Ik ben blij dat ik je gevonden, jij, jij, je Ik hou ervan als ya Love me tender Hou me stevig vast Door de nacht Lijkt dat we elkaar ontmoetten In de hemel voordat deze aarde [VERDELING] Je bent iemand die Begrijpt mij Moet me vast te houden Voelt echt mij Jij bent degene die ik lief Jij bent degene die ik nodig heb Je zal niet ontkennen mij Rechtvaardiging van mij Nu is mijn wereld Nu is mijn wereld Voelt ... dus ... freeeeee Deze keer is het grootste Die ik ooit heb gevoeld, oh oh (die) Je hebt me een reden om te lachen Omdat ik nooit een reden om te glimlachen eerder had (Ik vond mijn alles) Zie ik vond e-alles in je (in je) Youuuu (ik vond mijn alles) Ikvond mijn alles in u (en ik vertrouw op u) Yoooou (Ik vond mijn alles) Eee-alles Eee-alles Eee, Ee-alles, III