Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J Blidge Songtekst: When You 're Gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J Blidge - When You 're Gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When You 're Gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J Blidge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J Blidge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When You 're Gone .

Origineel

When You're Gone Seems like we were right But you always have a problem with everything Appreciate your advise but sometimes I have trouble managing Now that I'm paying attention I see how beautiful you are But when you spend so much time together now everything can get so dark Oh when you're gone I'd miss you like I did when we were first together No one in this world could hold me better Just tell me when you're coming home When you're gone I'd miss you like you took a piece of me with you Didn't think I'd care that much, did ya? Just tell me when you're coming home Seems like we were right But today I woke on the wrong side I need silence to keep me right Otherwise the day won't be nice I wanna laugh with you again just like you are my best friends But friends can always breathe And we're too close, and too close is never easy Oh when you're gone I'd miss you like I did when we were first together No one in this world could hold me better Just tell me when you're coming home When you're gone I'd miss you like you took a piece of me with you Didn't think I'd care that much, did ya? Just tell me when you're coming home I'm not alone Until you leave me Now we all get to sleep tonight Cause you're not here beside me When you're away it's never easy You make it all alright, I miss you When you're gone I'd miss you like I did when we were first together No one in this world could hold me better Just tell me when you're coming home When you're gone I'd miss you like you took a piece of me with you Didn't think I'd care that much, did ya? Just tell me when you're coming home Submitted by  Pham Hoang on Di, 04/11/2014 - 17:02 Taken from 

 

Vertaling

Wanneer je weg bent Het lijkt erop dat we gelijk hadden Maar je hebt altijd een probleem met alles hebben Waardeer uw advies, maar soms heb ik moeite beheren Nu dat ik aandacht ik zie hoe mooi je bent Maar als je zo veel tijd samen door te brengen nu alles kan zo donker te krijgen Oh als je weg bent Ik zou mis je zoals ik deed toen we voor het eerst samen Niemand in deze wereld kon me beter vasthouden Vertel me als je thuis bent komen Als je weg bent zou ik mis je graag je nam een ​​stukje van mij metu Wist niet dat ik zou dat veel schelen, deed ya? Vertel me als je thuis bent komen Het lijkt erop dat we gelijk hadden Maar vandaag werd ik aan de verkeerde kant Ik stilte nodig om me recht te houden Anders wordt de dag zal niet leuk zijn Ik wil met je lachen weer net zoals je bent mijn beste vrienden Maar vrienden kunnen altijd ademen En we zijn te dicht, en te dicht is nooit gemakkelijk Oh als je weg bent Ik zou mis je zoals ik deed toen we voor het eerst samen Niemand in deze wereld kon me beter vasthouden Zeg maar wanneer je komthuis Als je weg bent zou ik mis je graag je nam een ​​stukje van mij met u Wist niet dat ik zou dat veel schelen, deed ya? Vertel me als je thuis bent komen Ik ben niet alleen Totdat je me verlaten Nu krijgen we allemaal te slapen vannacht Omdat je hier niet bij me bent Als je weg bent is het nooit gemakkelijk Je maakt het allemaal goed, ik mis je Als je weg bent zou ik mis je zoals ik deed toen we voor het eerst samen Niemand in deze wereld kon me beter vasthouden Vertel me als je thuis bent komen Als je weg bent zou ik je missenals je nam een ​​stukje van mij met u Wist niet dat ik zou dat veel schelen, deed ya? Vertel me als je thuis bent komen Ingezonden door Pham Hoang op Di, 2014/04/11 - 17:02 Genomen uit