Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J Blige Songtekst: A Whole Damn Year

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J Blige - A Whole Damn Year ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Whole Damn Year? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J Blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J Blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Whole Damn Year .

Origineel

Tryna find a way to explain this Why you can't touch me tonight? I can feel you're getting impatient But I really can't let you inside Bad, how deep the pain is Or you just couldn't believe And yes I'm good on the surface But I'm a mess, I'm a mess underneath See winter took most of my heart And Spring punched right in the stomach Summer came looking for blood And by autumn, I was left with nothing It took a whole damn year to repair my body It took a whole damn year It took a whole damn year to repair my body It's been about five years Gon' take a long long year for me to trust somebody Gon' take long long year Gon' take a long long year for me to touch somebody It's been a bad five years Not tryna do this on purpose Boy I really wish I could Don't act like you never heard this I know you haven't misunderstood Where the others just wouldn't respect me Don't tell me you use well I thought we were heading for Heaven But you're about to take me back to Hell See winter took most of my heart And Spring punched right in the stomach Summer came looking for blood And by autumn, I was left with nothing It took a whole damn year to repair my body It took a whole damn year It took a whole damn year to repair my body It's been about five years Gon' take a long long year for me to trust somebody Gon' take long long year Gon' take a long long year for me to touch somebody It's been a bad five years It took a whole damn year to repair my body It took a whole damn year It took a whole damn year to repair my body It's been about five years Gon' take a long long year for me to trust somebody Gon' take long long year Gon' take a long long year for me to touch somebody It's been a bad five years Bad to the liver, bad to the bones Bad to the liver, bad to the bones Bad to the liver, bad to the bones It's been a bad five years

 

Vertaling

Tryna een manier om dit uit te leggen vinden Waarom je me niet kunnen aanraken vanavond? Ik kan voelen dat je ongeduldig Maar ik kan je niet binnen laten Slecht, hoe diep de pijn is Of je kon gewoon niet geloven En ja ik ben goed op de oppervlakte Maar ik ben een puinhoop, ik ben een puinhoop eronder Zie winter nam het grootste deel van mijn hart En Spring geponst recht in de maag Zomer kwam op zoek naar bloed En in het najaar, werd ik niets meer Het duurde een hele verdomde jaar om mijn lichaam te herstellen Het duurde een hele verdomde jaar Het duurde een hele verdomdejaar om mijn lichaam te herstellen Het is al ongeveer vijf jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te vertrouwen Gon 'take long long jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te raken Het is alweer een slechte vijf jaar Dit niet tryna doen op doel Jongen Ik wou dat ik het kon Doe niet alsof je nog nooit gehoord Ik weet dat je niet hebt begrepen Waar de anderen zou gewoon geen respect voor mij Vertel me niet dat je goed gebruiken Ik dacht dat we waren op weg naar de hemel Maar je op het punt om me terug te nemen naar de hel bent Zie de winter namhet grootste deel van mijn hart En Spring geponst recht in de maag Zomer kwam op zoek naar bloed En in het najaar, werd ik niets meer Het duurde een hele verdomde jaar om mijn lichaam te herstellen Het duurde een hele verdomde jaar Het duurde een hele verdomde jaar om mijn lichaam te herstellen Het is al ongeveer vijf jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te vertrouwen Gon 'take long long jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te raken Het is alweer een slechte vijf jaar Het duurde een hele verdomde jaar om mijn lichaam te herstellen Het duurde een hele verdomdejaar Het duurde een hele verdomde jaar om mijn lichaam te herstellen Het is al ongeveer vijf jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te vertrouwen Gon 'take long long jaar Gon 'neem een ​​lange lange jaar voor mij om iemand te raken Het is alweer een slechte vijf jaar Slecht voor de lever, slecht aan de beenderen Slecht voor de lever, slecht aan de beenderen Slecht voor de lever, slecht aan de beenderen Het is alweer een slechte vijf jaar