Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j. blige Songtekst: can’t hide from love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j. blige - can’t hide from love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t hide from love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j. blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j. blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t hide from love .

Origineel

I'm comin for you I ain't wastin time Cuz all night lord You been on my mind Hope your ready baby Cuz I'm on my way To talk a real good one But let's see today I just want to see what your made of Can you handle me are you really tough? Lovers come and go So what you gonna do. (Whatchu gonna do baby) Boy this ain't no joke It's time to show and prove. (Show me, show me) [Chorus] You can't hide from love, (hide from love) No you can't babe (Imma make you want it) I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me You can't hide from love It's too strong babe I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me Now that I got cha This is what I'm gonna do Boy I need nobody To move like I move Wrap your arms around me And don't be shy What you feel is a real woman Probably for the first time [Refrain] I just want to see what your made of Can you handle me are you really tough? Lovers come and go So what you gonna do. (Whatchu gonna do baby) Boy this ain't no joke It's time to show and prove. (Show me, show me) [Chorus] You can't hide from love, (hide from love) No you can't babe (Imma make you want it) I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me You can't hide from love, (hide from love) It's too strong babe I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me

 

Vertaling

Ik kom voor jou Ik verspil geen tijd Cuz all night lord You been on my mind Ik hoop dat je klaar bent schat Cuz I'm on my way Om een echt goede speech te geven Maar laten we vandaag eens kijken Ik wil gewoon zien waar je van gemaakt bent Kan je me aan? Ben je echt stoer? Geliefden komen en gaan Dus wat ga je doen. Whatchu gonna do baby Jongen dit is geen grap Het is tijd om te laten zien en te bewijzen. (Laat me zien, laat me zien) [Chorus] You can't hide from love, (verstop je voor de liefde) No you can't babe (Imma make you want it) I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me You can't hide from love It's too strong babe I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me Now that I got cha Dit is wat ik ga doen Boy I need nobody To move like I move Sla je armen om me heen En wees niet verlegen Wat je voelt is een echte vrouw Waarschijnlijk voor de eerste keer [Refrein] Ik wil gewoon zien waar je van gemaakt bent Kun je me aan ben je echt stoer? Geliefden komen en gaan Dus wat ga je doen. (Whatchu gonna do baby) Jongen dit is geen grap Het is tijd om te laten zien en te bewijzen. (Laat me zien, laat me zien) [Chorus] You can't hide from love, (hide from love) No you can't babe (Imma make you want it) I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me You can't hide from love, (hide from love) It's too strong babe I'mma make you want, make you want my love, want to make love, come to me