Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J. Blige Ft. Trey Songz Songtekst: We Got Hood Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J. Blige Ft. Trey Songz - We Got Hood Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van We Got Hood Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J. Blige Ft. Trey Songz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J. Blige Ft. Trey Songz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals We Got Hood Love .

Origineel

Somtimes I don’t get a chance to really to tell you But I promise you my love i'll never fail you Don’t you get it? Each day we’re writing history A thousand years from now they'll talk about you & me And I know somtimes I go hard for no reason at all Put your soul through the business and touch the weight of your heart But when you’re backs on the wall there’s a shortage of friends You know that I’m with you till the end

 

Vertaling

Soms wordt ik niet de kans krijgen om echt te vertellen Maar ik beloof je mijn liefde zal ik je nooit in de steek Heb je het dan niet? Elke dag zijn we geschiedenis schrijven Een duizend jaar vanaf nu zullen ze over je praten & me En ik weet somtimes ik hard gaan voor geen enkele reden om Zet uw ziel door het bedrijf en raak het gewicht van je hart Maar als je rug op de muur is er een tekort aan vrienden U weet dat ik ben met je tot het einde