Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j blige Songtekst: happy endings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j blige - happy endings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy endings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy endings .

Origineel

You know everyday I ask myself the same question. Mary why you going through this. Why you takin yourself through this. But when you love somebody and. Maybe they might not love you but. It's hard, it's just so hard but. I just gotta think about myself. Right now and but I gotta remember this. I don't know why. Why you came in my life just to see me cry. Or maybe to see me die. But look at me now. You disguise yourself so well. That I didn't know that I was walkin into hell. But my soul I would never sale. That's why I have this story to tell. And I wanna know. Where is my happy ending. I always knew you were pretending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning. See I need to know. Where is my happy ending. You hurt me so bad. There is no mending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning. How could you be so cruel. To turn yourself into a fool. Not knowing love was real. Even though you still wasted all my time boy. Now let's go back to day one. When all we knew was having fun. But you stumbled across someone who's better than me. Now I know I ought to be free. Where is my happy ending. I always knew you were pretending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning. Where is my happy ending. You hurt me so bad. There is no mending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning. You didn't love me, you were fakin. The whole thing was a hoax and I was blind. You really hurt me. What goes around comes around. And the pain you caused will come back to you. Where is my happy ending. I always knew you were pretending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning. I need to know. Where is my happy ending. You hurt me so bad. There is no mending. Now it's clear to see. That there was no real love. From the beginning

 

Vertaling

Weet je, elke dag stel ik mezelf dezelfde vraag. Mary waarom ga je hier doorheen. Waarom doe je jezelf dit aan. Maar als je van iemand houdt en. Misschien houden ze niet van jou, maar... Het is moeilijk, het is gewoon zo moeilijk maar. Ik moet gewoon aan mezelf denken. Op dit moment en ik moet dit onthouden. Ik weet niet waarom. Waarom je in mijn leven bent gekomen om me te zien huilen. Of misschien om me te zien sterven. Maar kijk nu eens naar me. Je vermomt jezelf zo goed. Dat ik niet wist dat ik in de hel liep. Maar mijn ziel zou ik nooit verkopen. Dat is waarom ik dit verhaal te vertellen heb. En ik wil weten. Waar is mijn happy end. Ik heb altijd geweten dat je deed alsof. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin. Ik moet het weten. Waar is mijn happy end. Je hebt me zo'n pijn gedaan. Er is geen genezing. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin. Hoe kon je zo wreed zijn. Om jezelf in een dwaas te veranderen. Niet wetende dat liefde echt was. Ook al heb je al mijn tijd verspild jongen. Laten we nu teruggaan naar dag één. Toen alles wat we wisten was plezier maken. Maar je kwam iemand tegen die beter was dan ik. Nu weet ik dat ik vrij zou moeten zijn. Waar is mijn happy end. Ik heb altijd geweten dat je deed alsof. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin. Waar is mijn happy end. Je hebt me zo'n pijn gedaan. Er is geen genezing. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin. Je hield niet van me, je deed alsof. Het was allemaal bedrog en ik was blind. Je hebt me echt pijn gedaan. Wat gebeurt, komt terug. En de pijn die jij veroorzaakt hebt, komt bij jou terug. Waar is mijn happy end. Ik heb altijd geweten dat je deed alsof. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin. Ik moet het weten. Waar is mijn happy end. Je hebt me zo'n pijn gedaan. Er is geen genezing. Nu is het duidelijk te zien. Dat er geen echte liefde was. Vanaf het begin