Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j. blige Songtekst: hello it’s me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j. blige - hello it’s me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hello it’s me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j. blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j. blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hello it’s me .

Origineel

Hello, it's me, I've thought about us for a long, long time Maybe I think too much but something's wrong Something here that doesn't last too long Maybe I shouldn't think of you as much Seeing you or seeing anything as much as I do you I take for granted that you're always there I take for granted that you just don't care Sometimes I can't help seeing all the way through Baby, it's important to me that you know you are free 'Cause I never want to make you change for me Think of me, you know that I'd be with you if I could I'll come around to see you once in a while Or if you ever need a reason to smile And spend the night if you think I should It's important to me that you know you are free 'Cause I never want to make you change for me, for me Think of me, you know that I'd be with you if I could I'll come around to see you once in a while Or if you ever need a reason to smile And spend the night if you think I should Hello, it's me, it's me, baby I've thought about us for a long, long time Maybe I think too much but something's wrong There's something here that doesn't last too long, baby Maybe [Incomprehensible] Seeing you or, or anything as much as I do you I take for granted that you're always there I take for granted that you just don't care, hello

 

Vertaling

Hallo, ik ben het, ik heb lang, lang over ons nagedacht. Misschien denk ik te veel, maar er klopt iets niet. Iets hier dat niet te lang duurt Misschien moet ik niet zo veel aan je denken Jou zien of iets zo veel zien als ik jou doe Ik beschouw het als vanzelfsprekend dat je er altijd bent Ik ga ervan uit dat het je niets kan schelen Soms kan ik het niet helpen dat ik je helemaal doorzie Schatje, het is belangrijk voor me dat je weet dat je vrij bent Want ik wil nooit dat je voor mij verandert Denk aan mij, je weet dat ik bij je zou zijn als ik kon Ik kom af en toe langs om je te zien Of als je ooit een reden nodig hebt om te glimlachen En de nacht doorbrengen als je denkt dat ik dat moet doen Het is belangrijk voor me dat je weet dat je vrij bent Want ik wil nooit dat je verandert voor mij, voor mij Denk aan mij, je weet dat ik bij je zou zijn als ik kon Ik kom af en toe langs om je te zien Of als je ooit een reden nodig hebt om te glimlachen En breng de nacht door als je denkt dat ik dat moet doen Hallo, ik ben het, ik ben het, schatje Ik heb al heel lang over ons nagedacht Misschien denk ik te veel, maar er is iets mis Er is hier iets dat niet te lang duurt, baby Misschien [Onbegrijpelijk] Jou zien of, of wat dan ook zoveel als ik jou zie Ik beschouw het als vanzelfsprekend dat je er altijd bent Ik neem aan dat het je niets kan schelen, hallo