Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j blige Songtekst: just fine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j blige - just fine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just fine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just fine .

Origineel

You know I love music. And every time I hear something hot. It makes me wanna move. It makes me wanna have fun. But it's something about this joint right here. This joint right here. Its makes me wanna…... Woooh. Let it go……. Can't let this thing called love get away from you. Feel free right now, going do what you want to do. Can't let nobody take it away, from you, from me, from we. No time for moping around, are you kidding?. And no time for negative vibes, cause I'm winning. It's been a long week, I put in my hardest. Gonna live my life, feels so good to get it right. So I like what I see when I'm looking at me. When I'm walking past the mirror. No stress through the night, at a time in my life. Ain't worried about if you feel it. Got my head on straight, I got my mind right. I aint gonna let you kill it. You see I wouldn't change my life, my life's just…. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Just fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. You see I wouldn't change my life, my life's just fine. Feels so good, when you're doing all the things that you want to do. Get the best out of life, treat yourself to something new. Keep your head up high. In yourself, believe in you, believe in me. Having a really good time, I'm not complaining. And I'm a still wear a smile if it raining. I got to enjoy myself regardless. I appreciate life, I'm so glad I got mine. So I like what I see when I'm looking at me. When I'm walking past the mirror. Aint worried about you and what you gonna do. I'm a lady so I must stay classy. Got to keep it hot, keep it together. If I want to get better. You see I wouldn't change my life, my life's just…... Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Just fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. You see I won't change my life, my life's just fine. I aint gon' let nothing get in my way. (I ain't gone let nobody bring me down, no, no, no). No matter what nobody has to say. (No way, no way, no way). I ain't gon' let nothing get in my way. No matter what nobody has to say. Feels so good, when you're doing all the things that you want to do. Get the best out of life, treat yourself to something new. It's a really good thing to say. That I won't change my life, my life's just fine. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Just fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. You see I won't change my life, my life's just fine. So I like what I see when I'm looking at me. When I'm walking past the mirror. No stress through the night, at a time in my life. Ain't worried about if you feel it. Got my head on straight, I got my mind right. I ain't gonna let you kill it. You see I wouldn't change my life, my life's just…. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. Just fine, fine, fine, fine, fine, fine, ooooh. You see I wouldn't change my life, my life's just fine

 

Vertaling

Je weet dat ik van muziek hou. En elke keer als ik iets warms hoor. Het maakt dat ik wil bewegen. Het maakt dat ik plezier wil hebben. Maar het is iets met deze tent hier. Deze joint hier. Het maakt me wanna...... Woooh. Laat het gaan ....... Kan dit ding genaamd liefde niet van je weg laten gaan. Voel je vrij nu, ga doen wat je wilt doen. Laat niemand het van je afnemen, van jou, van mij, van ons. Geen tijd om te kniezen, ben je gek? En geen tijd voor negatieve vibraties, want ik ben aan het winnen. Het is een lange week geweest, ik heb mijn best gedaan. Ik ga mijn leven leiden, het voelt zo goed om het goed te doen. Dus ik hou van wat ik zie als ik naar mezelf kijk. Als ik langs de spiegel loop. Geen stress door de nacht, op een moment in mijn leven. Maak me geen zorgen over of je het voelt. Got my head on straight, I got my mind right. Ik laat je het niet verpesten. Zie je, ik zou mijn leven niet veranderen, mijn leven is net .... Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Gewoon goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Zie je, ik zou mijn leven niet veranderen, mijn leven is gewoon goed. Voelt zo goed, als je alle dingen doet die je wilt doen. Haal het beste uit het leven, trakteer jezelf op iets nieuws. Hou je hoofd omhoog. In jezelf, geloof in jezelf, geloof in mij. Ik heb echt een leuke tijd, ik klaag niet. En ik draag nog steeds een glimlach als het regent. Ik moet hoe dan ook genieten. Ik waardeer het leven, ik ben zo blij dat ik het mijne heb. Dus ik hou van wat ik zie als ik naar mezelf kijk. Als ik langs de spiegel loop. Ik maak me geen zorgen over jou en wat je gaat doen. Ik ben een dame dus ik moet stijlvol blijven. Ik moet het warm houden, het bij elkaar houden. Als ik beter wil worden. Zie je, ik zou mijn leven niet veranderen, mijn leven is net ...... Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Gewoon fijn, fijn, fijn, fijn, fijn, ooooh. Zie je ik zal mijn leven niet veranderen, mijn leven is gewoon goed. Ik laat niets in mijn weg komen. (Ik laat me door niemand neerhalen, nee, nee, nee). Het maakt niet uit wat niemand te zeggen heeft. (No way, no way, no way). Ik laat niets in mijn weg komen. Het maakt niet uit wat niemand te zeggen heeft. Het voelt zo goed, als je alle dingen doet die je wilt doen. Haal het beste uit het leven, trakteer jezelf op iets nieuws. Het is echt een goed ding om te zeggen. Dat ik mijn leven niet zal veranderen, mijn leven is gewoon goed. Goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Gewoon fijn, fijn, fijn, fijn, fijn, ooooh. Zie je, ik zal mijn leven niet veranderen, mijn leven is gewoon goed. Dus ik hou van wat ik zie als ik naar mezelf kijk. Als ik langs de spiegel loop. Geen stress door de nacht, op een moment in mijn leven. Maak me geen zorgen over of je het voelt. Got my head on straight, I got my mind right. Ik laat je het niet verpesten. Zie je, ik zou mijn leven niet veranderen, mijn leven is net .... Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. Gewoon goed, goed, goed, goed, goed, goed, ooooh. You see I wouldn't change my life, my life's just fine