Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j blige Songtekst: let me be the 1 (feat. 50 cent)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j blige - let me be the 1 (feat. 50 cent) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me be the 1 (feat. 50 cent)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me be the 1 (feat. 50 cent) .

Origineel

Mj, 50 Cent. G Uuunit!. This is simple. I know you understand.. Another man can't quite love you girl.. Like I can. Your fantasies and your dreams.. Believe in me. I will fufill. Now you know how I feel.. Now baby tell me how do you feel?. {Mary J. Blige}. Verse 1. Boy I feel like this just can't be real.. And if I'm dreaming please don't wake me up.. So what's the deal? Should I save my love for you?. Cause no way makes me feel the way that you do.. You make me wanna see your face everyday. (Mmm... Hmmm...). Deep down inside I know that your my soul mate. (You are my soul mate).. If you should be my man. Patiently. (Patiently). Cause boy I know that your the one for me.. [Hook]. Let me be the one to give you everything. (Boy I wanna be the one).. Let me be the one that's always in your dreams. (Always be in your dreams).. Let me be the one who'd be right by your side. (I'll be there, I'll be there).. Let me be the one, (Let me be the one), let me be the one.. Let me be the one.... {Mary J. Blige}. Verse 2. I'm your girl. See there's no one quite like me. No one will love you that I do.. I get chiils. When you put your arm around me. You make me feel like I'm the only one.. You make me wanna see your face everyday.. Deep down inside I know that your my soul mate. (You are my soul mate).. If you should be my man. Patiently. (I'll be right here waiting).. Cause boy I know that your the one for me. (Your the one... your the one).. Repeat Hook 2x. {Mary J. Blige}. Bridge. Why won't you let me be? (Why won't you let me be?).. The one to set you free. (I wanna set you free).. I'll give you what you need. (I'll give you what you need).. If you would just let me be the onnnnnneee!. Repeat Hook. {50 Cent Verse}. Baby if ever you need someone who knows you.. Someone to go to. Someone to be by your side.. Baby if ever you need someone to talk too.. Someone to hold you. Someone to be down to ride.. You can count on me. I'll be there for ya. When you need me I care for you.. Like you care for me. Please believe me! If I was locked up I know you'd be the one to come see me.. Cause you understand life were we from ain't easy. Problems. They say when it rains it pours.. But I'm sure.. Together we can weather the storm. Your friends they don't understand the shit we on.. When I'm gone I'm missing you. Your love is unconditional. Your my heart.. I Need You To Live!!!. Picture me dissin you.. Now pictrue something positive.. Me hugging and kissing you.. If ever you doubt how I feel this is what you should listen too.. Repeat Hook 2x. {Ad-Libs}. Let me be the one, let me be the one, let me be the one for you.... Let me be the one, let me be the one, let me be the one for you...

 

Vertaling

Mj, 50 Cent. G-UUunit!. Dit is simpel. Ik weet dat je het begrijpt... Een andere man kan niet van je houden meisje... Zoals ik dat kan. Je fantasieën en je dromen... Geloof in mij. Ik zal ze vervullen. Nu weet je hoe ik me voel. Vertel me nu, schatje, hoe voel je je? {Mary J. Blige}. Vers 1. Jongen, ik voel dat dit niet echt kan zijn... En als ik droom, maak me dan alsjeblieft niet wakker... Dus wat is de deal? Moet ik mijn liefde voor jou bewaren? Want niemand laat me voelen zoals jij doet... Door jou wil ik je gezicht elke dag zien. (Mmm... Hmmm...). Diep van binnen weet ik dat je mijn zielsverwant bent. (Jij bent mijn zielsverwant)... Als jij mijn man moet zijn. Geduldig. (Geduldig). Want jongen, ik weet dat jij de ware voor mij bent... [Haak]. Laat mij degene zijn die jou alles geeft. (Jongen ik wil die ene zijn).. Laat mij degene zijn die altijd in je dromen is. (Altijd in je dromen zijn)... Laat mij degene zijn die altijd aan je zijde zal zijn. (I'll be there, I'll be there)... Laat mij diegene zijn, Laat mij diegene zijn... Let me be the one.... {Mary J. Blige}. Vers 2. Ik ben je meisje. Zie je, er is niemand zoals ik. Niemand zal zoveel van je houden als ik... Ik krijg kriebels. Als je je arm om me heen slaat. Je geeft me het gevoel dat ik de enige ben... Je zorgt ervoor dat ik je gezicht elke dag wil zien. Diep van binnen weet ik dat je mijn zielsverwant bent. (Jij bent mijn zielsverwant)... Als jij mijn man moet zijn. Geduldig. (Ik zal hier wachten)... Want jongen, ik weet dat jij de ware voor mij bent. (Jij bent de ware... jij bent de ware).. Herhaal Hook 2x. {Mary J. Blige}. Bridge. Why won't you let me be? (Why won't you let me be?)... The one to set you free. (I wanna set you free).. Ik zal je geven wat je nodig hebt. (Ik zal je geven wat je nodig hebt)... Als je me alleen maar de onnnnnneee laat zijn!. Herhaal Hook. {50 Cent Verse}. Schatje, als je ooit iemand nodig hebt die je kent... Iemand om naar toe te gaan. Iemand die aan je zijde staat... Baby if ever you need someone to talk too.. Iemand om je vast te houden. Iemand om mee te rijden... Je kunt op me rekenen. Ik zal er voor je zijn. Als je me nodig hebt, ik zorg voor je... Zoals jij voor mij zorgt. Geloof me, alsjeblieft. Als ik opgesloten zat, weet ik dat jij degene zou zijn die me zou opzoeken. Omdat je begrijpt dat het leven waar wij vandaan komen niet makkelijk is. Problemen. Ze zeggen dat als het regent, het giet... Maar ik ben er zeker van... Samen kunnen we de storm doorstaan. Je vrienden begrijpen niet waar we mee bezig zijn... Als ik weg ben, mis ik je. Jouw liefde is onvoorwaardelijk. Je bent mijn hart. Ik heb je nodig om te leven! Beeld je in dat ik je niet zie... Stel je nu iets positiefs voor... Ik die je omhelst en kust... Als je ooit twijfelt hoe ik me voel is dit wat je moet horen. Herhaal Hook 2x. {a6}. Laat mij de ware zijn, laat mij de ware zijn, laat mij de ware zijn voor jou... Laat mij de ware zijn, laat mij de ware zijn, laat mij de ware voor jou zijn...