Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j. blige Songtekst: mary & andre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j. blige - mary & andre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mary & andre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j. blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j. blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mary & andre .

Origineel

[Andre Harrell] The reports were that you were in New York City and you basically blew up How do you feel performing at Madison Square Garden in your hometown New York City? [Mary J. Blige] I felt good I felt good that people at home—it just let me know that people at home love me more than I thought they did And they made me feel good…

 

Vertaling

[Andre Harrell] De berichten waren dat je in New York City was en dat je zowat ontplofte Hoe voelt het om op te treden in Madison Square Garden in je thuisstad New York City? [Mary J. Blige] Ik voelde me goed. Ik voelde me goed bij de mensen thuis. Het liet me weten dat de mensen thuis meer van me houden dan ik dacht. En ze lieten me goed voelen...